Τρεις νεκροί στις παραλιες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθημερινοί είναι οι θάνατοι ανθρώπων που αφήνουν την τελευταία τους πνοή στη θάλασσα. Τρεις ακόμη άνθρωποι, ένας 33χρονος τουρίστας, ένας 68χρονος και ένας 96χρονος εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε Επανομή, Ξυλόκαστρο και Ηγουμενίτσα αντίστοιχα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας 33χρονος τουρίστας κατέληξε το απόγευμα της Παρασκευής (28/6) στην παραλία της Επανομής στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του, στη θέση “Ναυάγιο”. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά καθώς ο 33χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στη θαλάσσια περιοχή της Λυκοποριάς Κορινθίας – παραλιακό χωριό που ανήκει στο δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης – εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας 68χρονος. Στο σημείο έφτασε η Λιμενική Αρχή του Κιάτου και ανέσυρε τον 68χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου διενεργεί προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.

Τέλος, σήμερα το πρωί, ένας 96χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα της Πλαταριάς Ηγουμενίτσας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από άλλους λουόμενους οι οποίοι τον ανέσυραν και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφερε να επανέλθει. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην εν λόγω παραλία ναι μεν υπάρχει ναυαγοσώστης αλλά αναλαμβάνει βάρδια στις 11 το πρωί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ