Λαοθάλασσα στο Γκάζι για Λευτέρη Πανταζη και Μαρίνα Σάττι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λαοθάλασσα για τη Μαρίνα Σάττι στο Γκάζι. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία μας εκπροσώπησε με το «Ζάρι» της στη φετινή Eurovision, έδωσε μια sold out συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο μιας μεγάλης περιοδείας με τίτλο «ΠΟΠ», που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο.

satti2964

H 37χρονη performer ξεσήκωσε τα πλήθη με την ενέργειά της, ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες της, ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο stage ως guest και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος συμμετέχει στο τραγούδι της Μαρίνας «Mixtape».

Δεν τραγούδησε όμως μόνο αυτό μαζί της, καθώς ο Λε-Πα τής αφιέρωσε και το «Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» και αποθεώθηκε από το κοινό. Κατά τη διάρκεια του live της η Μαρίνα Σάττι έκανε και μια συγκινητική αναφορά στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγο πριν από τη Eurovision.

satti29641

«Να πω κάτι, είμαι κάπως συγκινημένη. Τώρα δεν ήθελα να το πω αυτό, αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα το πω, φίλοι είμαστε. Πέρυσι τέτοιον καιρό που είχε γίνει συναυλία στην Τεχνόπολη, είχαν έρθει ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου και η γυναίκα του μπαμπά μου και η μαμά μου και ο αδερφός μου σε αυτή τη συναυλία, στην Τεχνόπολη. Και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια όλοι μαζί. Και το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό» είπε η τραγουδίστρια, εμφανώς συγκινημένη, και χειροκροτήθηκε θερμά.

Πηγή: Espresso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ