Σφοδρή απάντηση του Χάρη Δούκα πριν λίγο στο Μαξίμου: ενορχηστρωτής των επιθέσεων που δέχομαι είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι ακραίες επιθέσεις από την Κυβέρνηση, τα συστήματά της και την ακροδεξιά, μετά την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Αποκαλύφθηκε σήμερα από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι ο ενορχηστρωτής των επιθέσεων είναι το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Η εκλογική πτώση της ΝΔ στις ευρωεκλογές και η ραγδαία φθορά της Κυβέρνησης φέρνει τον κ. Μητσοτάκη στη δεινή θέση να παρεμβαίνει ευθέως στις εσωτερικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ.

Καλώ όλο τον προοδευτικό κόσμο, όλο τον κόσμο της παράταξης, να μην ταυτισθεί και να απορρίψει τις απαράδεκτες αυτές μεθοδεύσεις.

Όλοι μαζί θα τους νικήσουμε ξανά.

Υ.Γ. Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ίδια γνώμη, όταν συνυποψήφιός του ήταν ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας;

  1. ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ… ΜΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΨΑΡΟΚΑΣΣΕΛΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΚΕΦΑΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ… ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ…;;; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΠΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΑ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΕΣΥ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΝΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΨΑΡΟΚΑΣΣΕΛΑΣ;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ