Σοβαρότατη καταγγελία που αφορά τη Δίβρη: “Aλήθεια, βαλθήκατε να μην αφήσετε τίποτα όρθιο στην ιστορική κωμόπολη;”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kαταγγελία για την παραχώρηση του χώρου του ΚΕΠ στην Αστυνομία από τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δίβρης, Σωτήρη Σωτηρόπουλο.

Αναλυτικά η καταγγελία:

“ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ”

27063 Λαμπεία Δίβρη 27-6-3024

Αρ. Πρωτ. 2649

Κύριε Δήμαρχε Αρχ. Ολυμπιας

Κοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Θέμα: Αυθαίρετη και παράνομη παραχώρηση του χώρου του ΚΕΠ στην Αστυνομία.

ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗ ΔΙΒΡΗ !….

Άλλο ένα εντυπωσιακό νέο μαθαίνουμε, την τελευταία στιγμή.

Σήμερα (Τετάρτη 27 Ιουνίου 2024) που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχ. Ολυμπίας, πληροφορούμεθα ότι θα παρθεί (εκτός ημερήσιας Διάταξης, δηλ. παράνομα) απόφαση για να παραχωρηθεί ο χώρος του ΚΕΠ του πρώην Δημαρχείου Λαμπείας (τώρα Κοινοτικού Καταστήματος) για να στεγαστεί ο Αστυνομικός Σταθμός Λαμπείας (!!!)….

Αλήθεια, βαλθήκατε να μην αφήσετε τίποτα όρθιο στην ιστορική κωμόπολη;

Την στιγμή που περιμένουμε να έρθει υπάλληλος του ΚΕΠ στη Δίβρη (ήδη έχει εγκριθεί η τοποθέτηση και αναμένεται) εσείς “ελαφρά τη καρδία” διδετε τον χώρο του αυθαίρετα σε μια Κρατική Υπηρεσία (την Αστυνομία) που μπορεί να βρει και να ενοικιάσει άλλο οίκημα για να στεγαστεί.

Δεν φτάνει που και στο παρελθον η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, έκανε το ίδιο ανοσιούργημα με την αυθαίρετη παραχώρηση χώρου στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και μάλιστα με αλλαγή χρήσης του Δημοτικού κτιρίου και στέρηση της μοναδικής αίθουσας συνεδριάσεων του ΔΣ μετατρέποντας την σε καταλύματα και με έξοδα του Δήμου!…. Και βέβαια τότε στο παρά πέντε γλίτωσε το Ιατρείο Λαμπείας που θέλατε να το κάνετε Πυροσβεστείον (!!)…

Σας καλούμε λοιπόν, να μη προχωρήσετε στη λήψη αυτής της πρωτοφανούς απόφασης καθότι το κτίριο αυτό έγινε με Κρατικές και Ευρωπαϊκές δαπάνες για άλλο σκοπό και χρήση. Αύριο μπορεί να ξαναγίνει Δημαρχείο Λαμπείας και να στεγάσει Υπηρεσίες υποστήριξης του Δημότη-Πολιτη και όχι Κρατικές Υπηρεσίες που έχουν δικούς προϋπολογισμούς.

Αναμένουμε την απάντησή σας και σύννομες ενέργειες σύμφωνα με το Νόμο και την Δεοντολογία.

Ο πρόεδρος του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΒΡΗΣ

Σωτήρης Σωτηρόπουλος

Υ.Γ. Το παρόν να πρωτοκολληθεί και καταστεί δημόσιο έγγραφο (και να μας σταλεί ο αρ. πρωτ. εισαγωγής στην υπηρεσία σας)”.

Ο κ. Σωτηρόπουλος σχολιάζοντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας ανέφερε τα κάτωθι:

“Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΊΑΣ “αποφάσισε για μας, χωρίς εμάς”!… Παραχωρεί αυθαίρετα και παράνομα το χώρο του ΚΕΠ Λαμπείας για την στέγαση της Αστυνομίας.

Παρά το γεγονός ότι την είχαμε προειδοποιήσει με το κατωτέρω έγγραφό μας και παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν από την χτεσινή (27/06/2024) συνεδρίαση του ΔΣ τόσο ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λαμπείας, όσο και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Λαμπείας, πήρε την πρωτοφανή αυτή απόφαση, ενώ δεν την ψήφισε σύσσωμη η Αντιπολίτευση….

Φυσικά θα προσβάλλουμε αρμοδίως, αυτή την Απόφαση ως αυθαίρετη και παράνομη.”

iliaenimerosi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ