Έξυπνες Επιλογές Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) αποτελεί μία από τις πλέον ελκυστικές επιλογές φοίτησης στην Ελλάδα, με εξαιρετικές δημόσιες δυνατότητες και υποσχόμενες προοπτικές για τους φοιτητές του.

IMG 0499

Με μια ακαδημαϊκή κοινότητα περίπου 64.000 ατόμων και 6 Σχολές, το ΠΑΔΑ διαθέτει αναγνωρισμένη δημιουργική ακαδημαϊκή ιστορία και αυξανόμενες διεθνείς κατατάξεις ποιότητας. Είναι το πρώτο πράσινο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και το δεύτερο σε αριθμό φοιτητών στην Αττική.

IMG 0500

Όπως αναφέρει ο Πρύτανης καθηγητής Παναγιώτης Καλδής, «το ΠΑΔΑ είναι ένα οικοσύστημα περίπου 64.000 ατόμων, με 6 Σχολές, έχει αναγνωρισμένη δημιουργική ακαδημαϊκή ιστορία και εξελισσόμενες ανοδικά διεθνείς κατατάξεις ποιότητας, είναι το πρώτο πράσινο πανεπιστήμιο, το δεύτερο σε αριθμό φοιτητών στην Αττική και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, την Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, που επενδύει στην ανθρώπινη προσπάθεια, τη συμπερίληψη και “διαβάζει” το μέλλον.»

Οι χώροι του Πανεπιστημίου βρίσκονται σε στρατηγικές τοποθεσίες της Αττικής, μέσα σε ζωντανές κοινωνικές και οικονομικές περιοχές.
Οι φοιτητές του ΠΑΔΑ απολαμβάνουν αναβαθμισμένες και ποιοτικές εμπειρίες γνώσης και έρευνας, καθώς και ανταγωνιστικά προσόντα απασχόλησης χάρη στην ενεργή διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Στο μηχανογραφικό του 2024, οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν από μία μεγάλη ποικιλία τμημάτων, όπως Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Κοινωνικής Εργασίας, Μηχανικών Βιοϊατρικής, Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Ναυπηγών Μηχανικών, και πολλά άλλα.

Οι σπουδές μηχανικών πενταετούς φοίτησης (integrated master) έχουν πιστοποιηθεί με επιτυχία από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης και είναι ισότιμες με τα πολυτεχνικά τμήματα, εξασφαλίζοντας επαγγελματικά δικαιώματα στους απόφοιτους. Συγκεκριμένα, οι αποφάσεις αντιστοίχισης αφορούν τους Ναυπηγούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Μηχανικούς Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής, Ηλεκτρολόγους και Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς, Μηχανικούς Πληροφορικής και Υπολογιστών, και Πολιτικούς Μηχανικούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ