Ο αδερφός του Στέφανου Κασσελακη απαντά: Ούτε μαύρα ταμία, ούτε σκιώδη κεφαλαία, ούτε ΜΜΕ, ούτε ομπρέλες, κανείς δεν τον «κρατάει»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαντώντας σε παρέμβαση του Νίκου Μωραΐτη, ο αδερφός του Στέφανου Κασσελακη αναφερει:

Αγαπητέ Νικόλα, επειδή γνωρίζω τον Στέφανο λίγο καλύτερα απ’ολους σας ας μην τον υποτιμήσουμε. Μπορεί να κάνει εκατό αλλά πράγματα στη ζωή του και έχει επιλέξει αυτό το βασανιστήριο. Ούτε μαύρα ταμία, ούτε σκιώδη κεφαλαία, ούτε ΜΜΕ, ούτε ομπρέλες, κανείς δεν τον «κρατάει» και τον ελέγχει παρά ο κόσμος. Γι’αυτό κάθεται και παλεύει.

Πίστεψε με θα ήθελα το αντίθετο. Αλλά ούτε εγώ ούτε εσυ είμαστε στη θέση του.

Αν μη τη άλλο ας σεβαστούμε ένα άνθρωπο που με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια προσπαθεί να κάνει διαφορά σε αυτή τη μπανανία της διαφθοράς και δολοπλοκίας τον μόλις 10 εκκατομυρίων ανθρώπων που δεν μπορούν να αυτό κυβερνηθούν με διαφάνεια και να βάλουν το εμείς πάνω από το εγώ.

  1. Δυστυχώς η πλειοψηφία των πολιτών δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική!!! Αφήνουν τους άλλους να αποφασίζουν για αυτούς¡!! Άλλο ένα μέρος του πληθυσμού της χώρας μας έχει μάθει να ζει με τα ρουσφέτια καί την λαμογια!! Πώς να ακολουθήσουν αυτοί τον έντιμο ειλικρινή, αδέκαστο, ακούραστο Κασσελακη όταν έχουν μάθει στο εύκολο χρήμα?????Τα λαμόγια πάνε στα λαμόγια.Αυτο επικρατεί στην χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ