Γερμανια: Σεσημασμένος μετανάστης ο φονιάς του 20χρονου Φιλίππου Τσάνη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα χέρια των γερμανικών αρχών βρίσκεται ήδη ένας Σύρος μετανάστης για τη δολοφονία του 20χρονου Έλληνα στη Γερμανία. Ο Φίλιππος Τσάνης ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από ομάδα ατόμων την ώρα που αποχωρούσε την τελετή αποφοίτησης της αδερφής του στο Μίντεν της Γερμανίας, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες γερμανικών ΜΜΕ όπως η Bild και η Die Welt, έχει συλληφθεί ένας 18χρονος Σύρος, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και όχι μόνο.

Πρόκειται για τον δράστη που ξυλοκόπησε με μανία τον 20χρονο Φίλιππο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τελικά να αφήσει την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Ο δράστης φέρεται ότι βρίσκεται στη Γερμανία μαζί με την οικογένειά του από το 2018 και πλέον διαμένει σε κέντρο προσφύγων. Το βράδυ του Σαββάτου και ενώ ο 20χρονος Φίλιππος αποχωρούσε από την τελετή αποφοίτησης της αδερφής του μαζί με έναν φίλο του, τους επιτέθηκε παρέα ατόμων ενώ διέσχιζαν πάρκο της περιοχής. Μάλιστα ο δράστης χτύπησε με μανία τον Φίλιππο και στη συνέχεια του έκλεψε την τσάντα.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 18χρονος Σύρος είναι ο υπ΄αριθμόν 1 ύποπτος που φέρεται να προκάλεσε τα θανατηφόρα τραύματα στον 20χρονο Φίλιππο Τσάνη» αναφέρει η γερμανική αστυνομία. «Το θύμα υπέστη σοβαρά τραύματα κατά την επίθεση, τα οποία οδήγησαν σε μη αναστρέψιμη απώλεια των εγκεφαλικών λειτουργιών. Εξαιτίας αυτού υπέκυψε στα τραύματά του» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο νεαρός Φίλιππος Τσάνης έδωσε μάχη στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Οι γονείς του βρήκαν τη δύναμη να προχωρήσουν σε δωρεά των οργάνων του.

Σημειώνεται ότι οι γερμανικές αρχές ζητούν μαρτυρίες για την φονική επίθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινότητα της Γερμανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ