Οργή στις ΗΠΑ για τις ελεεινές δηλώσεις Μπλίνκεν κατά της Ινδίας, υπέρ των ισλαμιστών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στήριξε τους ισλαμιστές τρομοκράτες για άλλη μια φορά ο αμερικανός υπουργός εξωτερικών!

Υποστηρικτές του Τραμπ απέστειλαν επιστολή την Ινδία και τον ινδικό λαό, προκειμένου να αποδοκιμάσουν τις πρόσφατες δηλώσεις του Μπλίνκεν.

Η επιστολή είναι η ακόλουθη:

«Αγαπητή Ινδία,

Παρακαλώ αγνοήστε τον Antony Blinken, τον αριστερό ριζοσπάστη και προδότη που υπηρετεί επί του παρόντος ως Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Συντηρητικοί αναγνωρίζουν ότι έχει ευθυγραμμιστεί με τους Ισλαμιστές τρομοκράτες και έχει εργαστεί ενεργά για να ενδυναμώσει ομάδες όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα, η Χαμάς και οι Ταλιμπάν. Υποστήριξε επίσης σταθερά το Ιράν έναντι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όταν ο Blinken κατηγορεί ψευδώς την Ινδία ότι «καταπιέζει» τους τζιχαντιστές που επιδιώκουν να μετατρέψουν τη χώρα σας στο Ισλάμ και να σας κατακτήσουν από μέσα, να ξέρετε ότι κανείς δεν πιστεύει τα ψέματά του. Στεκόμαστε περήφανα στο πλευρό των Ινδουιστών και υποστηρίζουμε το δικαίωμά σας να υπερασπιστείτε το έθνος και τον πολιτισμό σας ενάντια στους ισλαμιστές.

Εργαζόμαστε ακούραστα για να επαναφέρουμε τον Πρόεδρο Τραμπ στην εξουσία και να ζητήσουμε συγγνώμη για την προδοσία της τρέχουσας αριστερής κυβέρνησής μας προς τους συμμάχους μας και τις δόλιες αφηγήσεις της που υποστηρίζουν ισλαμικές τζιχαντιστικές ομάδες.

Σύντομα, ο Μόντι και ο Τραμπ θα συνεργαστούν ξανά για να ενισχύσουν τον δεσμό μεταξύ των χωρών μας.

Οι Συντηρητικοί στην Αμερική στέκονται μαζί σας και ανυπομονούν να εκλέξουν σύντομα τον Πρόεδρο Τραμπ.

Με πολύ σεβασμό,

Οι συντηρητικοί που υποστηρίζουν τον Τραμπ των ΗΠΑ.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ