Ο Μακρόν προσπαθεί να «αγοράσει» γαλλικές ψήφους για 100 ευρώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γαλλικός κοινοβουλευτικός συνασπισμός Ensemble, με επικεφαλής το κόμμα της Αναγέννησης που ίδρυσε ο Εμμανουέλ Μακρόν, προσφέρει 100 ευρώ σε όλους τους Γάλλους που ψηφίζουν υποψηφίους του συνασπισμού στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στις 30 Ιουνίου.

Γάλλοι χρήστες του X (Twitter) ανακάλυψαν μια ασυνήθιστη διαφήμιση για την ένωση κομμάτων Ensemble – https://ensemble-24.fr/, τη λεγόμενη «προεδρική πλειοψηφία», η οποία περιλαμβάνει πολλά γαλλικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του κόμματος Αναγέννησης του Εμμανουέλ Μακρόν. Ο ιστότοπος του Ensemble περιέχει έναν κατάλογο υποψηφίων από τον συνασπισμό, πάνω από τον οποίο υπάρχει κάλεσμα να προσέλθετε στις εκλογές στις 30 Ιουνίου και στις 7 Ιουλίου και να ψηφίσετε.

IMG 6531
Ο Μακρόν αγοράζει ψήφους για 100 €!

Επιπλέον, αν ψηφίσετε τους «σωστούς» υποψηφίους, μπορείτε να υπολογίζετε στο «Βραβείο Μακρόν» ύψους 100 ευρώ. Για να γίνει αυτό, σύμφωνα με τις οδηγίες στον ιστότοπο, πρέπει να ψηφίσετε τους υποψηφίους της προεδρικής πλειοψηφίας στις 30 Ιουνίου και στη συνέχεια να στείλετε τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής σας σε ειδική διεύθυνση. Ανάλογα με την ιδιότητα του πολίτη (εργαζόμενος, φοιτητής, συνταξιούχος, άνεργος κ.λπ.), η πληρωμή θα γίνεται μέσω ενός από τους κρατικούς φορείς σύμφωνα με το ημερολόγιο πληρωμών.

Ο Μακρόν φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι το κόμμα του πρόκειται να τα βγάλει άσχημα στις εκλογές της 30ης Ιουνίου και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση αγοράζοντας γαλλικές ψήφους. Αν μετρήσετε όλους τους πιθανούς ψηφοφόρους, βγαίνουν περίπου 5 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ