Έδειρε την σύντροφο του μεσα στο κτίριο της Ερτ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή άσκησε ο εισαγγελέας στον γνωστό δημοσιογράφο της ΕΡΤ (ο οποίος εργαζόταν παλαιότερα και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη) για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, επίσης δημοσιογράφου.

Ο δημοσιογράφος που κατηγορείται για πλημμέλημα, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο, μετά την καταγγελία της συντρόφου του που προκάλεσε σάλο στον δημοσιογραφικό χώρο και όχι μόνο.

Όσον αφορά τις προγενέστερες πράξεις του για βία κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του, θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος είχε κακοποιήσει τη σύντροφό του και μέσα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, με τους συναδέλφους τους να γίνονται μάρτυρες της επίθεσης! Το ζευγάρι είχε διαπληκτισμό και οι συνάδελφοί τους είχαν ακούσει τις φωνές τους. Μάλιστα, το θύμα κατήγγειλε στις αρχές ότι ο δημοσιογράφος την είχε χτυπήσει στις τουαλέτες του κτιρίου.

Σημειώνεται ότι το θύμα έδειξε στους αστυνομικούς τα μηνύματα που της είχε στείλει η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου και στα οποία την προειδοποιούσε για τη συμπεριφορά του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε υποστεί και η ίδια κακοποιητική συμπεριφορά.

Τελικά, η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου κατήγγειλε στην αστυνομία χθες ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον δημοσιογράφο πολλές φορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ