Άγριες κουβέντες από βουλευτές της ΝΔ: «Κυβέρνηση για λίγους», «γίναμε Ποτάμι», «χάσαμε την Παράταξη»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριες κουβέντες από βουλευτές της ΝΔ: «Κυβέρνηση για λίγους», «γίναμε Ποτάμι», «χάσαμε την Παράταξη»
Τι είπαν στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ οι: Σαλμάς, Ανδριανός, Οικονόμου, Χρυσομάλλης, Κακλαμάνης, Βλάσσης, Μηταράκης, Στυλιανίδης και Καράογλου.

… Μάριος Σαλμάς, ο οποίος έθεσε το ερώτημα αν η ΝΔ «είναι με τους λίγους ή με τους πολλούς»… «Νομιμοποιήσατε την αποχή. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Δεν σέβεστε τους βουλευτές»
… Μίλτος Χρυσομάλλης «το πάμε μπροστά δεν ξέρω τί σημαίνει ως πολιτική κατεύθυνση και ιδεολογία. Αυτό που ξέρω είναι ο Εμμ. Μακρόν είχε το “πάμε μπροστά” και απ’ ό,τι βλέπω, πάει στον πάτο. Κόμματα χωρίς ξεκάθαρο ιδεολογικό χαρακτήρα δεν μπορεί να πείσουν…
Νικ. Κακλαμάνης: «Είναι λάθος να θεωρούμε ότι εάν η ΝΔ γίνει και λίγο ΠΑΣΟΚ και λίγο ποτάμι ότι αυτό είναι καλό. Ουδέποτε ανασχηματίσατε έναν εξωκοινοβουλευτικό και κοροϊδεύετε τους βουλευτές ότι τους υπολογίζετε»
… «Γέλαγα όταν άκουγα υπουργούς να προβλέπουν ποσοστά της τάξεως του 35% και καταλάβαινα ότι δεν είχαν εικόνα, γιατί εγώ που κυκλοφορούσα στον κόσμο, είχα καταλάβει το ποσοστό» είπε στη τοποθέτησή του ο Αρκάς βουλευτής κ. Βλάσσης…

ieidiseis.gr/politiki/25255…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ