Μαρια Δεναξα: Η Ελευθερία λοιπόν του Τζούλιαν Ασάνζ, είναι η Ελευθερία όλων μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

📌 Και κάτι τελευταίο για σήμερα.

🔴 Όταν όλα φαίνονται χαμένα, ανυπέρβλητα, αδύνατα, μην τα παρατάτε!

🔴 Πολύς κόσμος τα τελευταία χρόνια κινητοποιήθηκε μερικές φορές στο προσκήνιο, συχνά στο παρασκήνιο, για να μην ξεχαστεί ο Τζούλιαν Ασάνζ, ώστε να αφεθεί επιτέλους Ελεύθερος.

🔴 Ο Ασανζ, είναι ένα σύμβολο θάρρους και ανταποκρίνεται σ αυτό που θα έπρεπε να είναι η ενημέρωση των πολιτών, η οποία απέχει έτη φωτός από αυτό που συμβαίνει σήμερα με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, που τα περισσότερα έχουν γίνει αναμεταδότες και δουλικά πολιτικοοικονομικών συμφερόντων.

🔴 Στις μέρες μας υπάρχουν δύο ασυμβίβαστοι κόσμοι στην ενημέρωση: εκείνος του κατεστημένου, με τους μύθους του, τις εταιρείες συμβούλων, τα ΜΜΕ του, τις εκβιαστικές δυνάμεις επιβολής του , τα fake νούμερα και τα παιχνίδια του κι ο απλός κόσμος που αρνείται να υποταχθεί, που οργανώνεται για να ενημερώσει-αλλά και για να επιβιώσει-, δημιουργώντας νέες αλληλεγγύες διόδους και νέους δρόμους.

🔴 Για αυτόν τον κόσμο τίποτα δεν είναι απλό. Το τίμημα που πρέπει να πληρώσει είναι πολύ υψηλό και επηρεάζει τη ζωή του σε όλες του τις διαστάσεις. Αλλά για πολλούς είναι μια ακατάσχετη, απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη παρόρμηση.

🔴Η Ελευθερία λοιπόν του Τζούλιαν Ασάνζ, είναι η Ελευθερία όλων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ