Την πρόταση Βελόπουλου για ορκωτούς λογιστές στα κόμματα για το μαύρο χρήμα υποστηρίζει ο Κασσελάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Κυριάκου Βελόπουλου στις καταγγελίες  για μαύρο χρήμα στα κόμματα…

Ο Κυριάκος Βελόπoυλος έγραψε σε χθεσινή του ανάρτηση στου τουίτερ:

“Άμεση δημοσιοποίηση των «πόθεν έσχες» Μητσοτάκη και Κασσελάκη και ορκωτοί λογιστές στα κόμματα για το μαύρο χρήμα Για τις δηλώσεις του κυρίου #Αποστολάκη περί μαύρου χρήματος στα ταμεία των κομμάτων, έχουμε να πούμε τα εξής:

Πρώτον, ας βγάλουν τα «πόθεν έσχες» τους οι πολιτικοί αρχηγοί, όπως ο κύριος Κασσελάκης, ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε και νόμο για το μαύρο χρήμα, ώστε να μπορούν να ξεπλυθούν οι αμαρτίες του.

Και να πάμε σε ένα δεύτερο στάδιο: να ελεγχθούν από ορκωτούς λογιστές που θα συμφωνήσουν όλα τα κόμματα για να βρεθεί το μαύρο χρήμα. Και αν βρεθεί μαύρο χρήμα, τότε μαύρο φίδι που τους έφαγε όλους.”

Πριν λίγα λεπτά ο Στέφανος Κασσελλάκης επανήλθε στο θέμα και έγραψε σε νέο τουίτ…

“Σας μίλησα με ειλικρίνεια για δύσκολες οικονομικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Με μεγάλο συναισθηματικό κόστος. Πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν αυτήν τη στιγμή; Μόνο με μαύρο χρήμα. Ξεκαθάρισα: Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα. «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ» σημαίνει ότι, αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο. Έναν Πρόεδρο οποίος να αποδέχεται τον υπόγειο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα περισσότερα κόμματα στην Ελλάδα. Εγώ δεν προσφέρομαι. Λυπάμαι. Κι επειδή η «βασίλισσα του μαύρου χρήματος» στο ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, τον προκαλώ ανοιχτά: Να φέρουμε τώρα και στα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών (προτείνω την Deloitte ή αντίστοιχου κύρους εταιρεία) για έλεγχο όλων των οικονομικών μας στοιχείων σε χρονικό βάθος δεκαετίας. Με άρση οποίας ρήτρας εμπιστευτικότητας μπορεί να υπάρχει με προμηθευτές ή συνεργάτες. Όλα στο φως. Έχω υποσχεθεί στους πολίτες ότι αυτό το σάπιο σύστημα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του. Κύριε Μητσοτάκη, πάμε;”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ