Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, μετά την επίθεση σε βάρος της συντρόφου του, φέρεται να απέστειλε απειλητικά μηνύματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή και αποστροφή προκαλεί η νέα υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού γυναίκας από τον δημοσιογράφο σύντροφό της. Η γυναίκα, συνάδελφος του δράστη στην ΕΡΤ, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κατάγματα στο πρόσωπο και σπασμένο σαγόνι από τα βίαια χτυπήματα ενώ ο δράστης κρατείται στο ΑΤ Ομόνοιας. Θα βρεθεί το πρωί της Τετάρτης ενώπιον του εισαγγελέα.

Όπως κατήγγειλε η 30χρονη στις Αρχές, είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον συλληφθέντα, ο οποίος παύθηκε από την ΕΡΤ.

Μετά την λυσσαλέα επίθεση σε βάρος της συντρόφου του, ο δημοσιογράφος φέρεται να απέστειλε απειλητικά μηνύματα. Η γυναίκα πήρε βεβαίωση από το ΚΑΤ, υπέβαλε μήνυση εναντίον του και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε γνωστό την Τρίτη με θύτη και θύμα να ανήκουν στον δημοσιογραφικό χώρο. Δημοσιογράφος συνελήφθη το μεσημέρι καθώς φέρεται να έχει βιαιοπραγήσει σε νεαρή συνάδελφό του, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένη Κυριακής, ωστόσο, η καταγγελία έγινε σήμερα από την δημοσιογράφο στην ΓΑΔΑ.

Ο συλληφθείς εργάζεται στην ΕΡΤ, είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη με σπασμένο το σαγόνι ενώ ο δημοσιογράφος κρατείται και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο την Τετάρτη.

Η καταγγελία και η σύλληψη

Το πρωί της Τρἰτης η δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετέβη στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας στο Α.Τ. Ομόνοιας και κατήγγειλε τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό.

Η νεαρή γυναίκα ήταν εμφανώς χτυπημένη ενώ έφερε βεβαίωση από το νοσοκομείο. Αναμένεται να μεταβεί στον Ιατροδικαστή Υπηρεσία για εξέταση.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη περί τις 5:30 το απόγευμα και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν καθώς σήμερα είχε ρεπό. Κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Σε παύση ο συμβασιούχος δημοσιογράφος

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

  1. Από μια διαφορετική ματιά όλο αυτό που παίζει στην δημοσιότητα περί κακοποίησης και ξυλοδαρμών θα έπρεπε κάποιοι της ειδικότητας να πάρουν θέση και να δώσουν περισσότερα στοιχεία.
    Μπορεί να εξυπηρετεί μια μερίδα του τύπου και να αποπροσανατολίζει πολλές σκέψεις από άλλα καυτά θέματα της επικαιρότητας.
    Το ίδιο το θέμα όμως προκαλεί πολλά αρνητικά δεδομένα στην κοινωνία.
    Κάποιοι θεωρούν λόγω άγνοιας πως εάν κάνουν μια καταγγελία έχουν δώσει λύση στο πρόβλημα, έχουν πάρει εκδίκηση, έχουν να εισπράξουν όμορφα λόγια.
    Όταν όμως αντιληφθούν σε ποιας μορφής περιπέτεια έχουν περάσει, κάποιες δεύτερες σκέψεις ασφαλώς και τους τριβελίζουν το μυαλό.
    Έρχεται το ερώτημα ξαφνικά η κοινωνία μας πέρασε σε βαρβαρότητα εκτός ελέγχου.
    Δεν έχουμε καταλαγιάσει από την έξαρση του φαινομένου γάμοι και προοδευτικότητα.
    Στα ΜΜΕ δεν αναφέρεται καμία εκπομπή σχετικά με την όλη διαδικασία που ξετυλίγεται σε κάθε περίπτωση που η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
    Όταν οι άνθρωποι έχουν επίγνωση των όσων ακολουθούν ασφαλώς και προσέχουν περισσότερο, ασφαλώς και αποφεύγουν κάποιες εντάσεις, ασφαλώς και προνοούν τα δύσκολα, τα επόμενα.
    Πάντοτε στην κοινωνία θα υπάρχουν γεγονότα που ξεφεύγουν, που προκαλούν, αλλά με τέτοια συχνότητα και σχετική δημοσιότητα ε δεν το έχουμε και ανάγκη.
    Ξεπεσμός – παρακμή ο χορός καλά κρατεί.
    Υπάρχει όμως και ο αρνητικά αντίκτυπος σε όλο αυτό που πουλάει με όλα όσα κρέμονται στα μανταλάκια, όσα
    παίζονται στην οθόνη της τηλεόρασης.
    Μεγάλη κατηγορία νέων παιδιών, τους κόβεται τα όνειρα, τους κόβεται την ελπίδα, δεν τους επιτρέπεται να τολμήσουν να διεκδικήσουν. Τα κυριεύει ο φόβος της αντίδρασης, να μην υπάρξουν τα επόμενα θύματα.
    Εύθραυστες ισορροπίες που καλό είναι να λαμβάνονται υπόψη, να μην ξεφεύγουμε από μέτρα, από όρια που οι κοινωνίες έχουν το δικό τους τρόπο να πορεύονται και ασφαλώς να μην διαταράσσεται το σύστημα.
    Διαχρονικός ο Καζαντζίδης το έτος 2000 γίναμε όλοι βασιλιάδες……, το έτος 2024 περάσαμε στην απάνθρωπη βία την έλλειψη αλληλοσεβασμού, την συμπόρευση, την επιθυμία να δώσουμε ομορφιά στην ζωή μας μέσα από την συντροφικότητα?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ