Κεντροαριστερά: Οργανωμένο σαμποτάζ με «άρωμα» ολιγαρχών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί στην λεγόμενη «κεντροαριστερά». Ένα μπάχαλο που αναδύθηκε αμέσως και με την έναρξη των συζητήσεων περί συνένωσης των δυνάμεων αυτών, και με όλους αυτούς τους κυρίους να αμφισβητούν πρώτα πρώτα τις ίδιες τις ηγεσίες τους, και αμέσως μετά τον ίδιο τον λαό τους, αφού Κασσελάκης και Ανδρουλάκης αναδείχτηκαν από την βάση, δηλαδή τον λαό τους.

Πρόσφατα μάλιστα αμφότεροι. Τώρα, λοιπόν, αν σε ορισμένα στελέχη των κομμάτων αυτών, δεν αρέσει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών με αρχηγούς εκλεγμένους με βάση το οργανωτικό, ενός εκάστου κόμματος, τους καταστατικό, είναι σαν να αμφισβητούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Όλοι τους οι αμφισβητίες.

Συνεπώς για να αποφεύγουν όλη αυτή την Βαβέλ που τους κυριαρχεί, ας τροποποιήσουν πρώτα στα καταστατικά τους και στο θέμα πότε και πως θα γίνεται εκλογή ηγεσίας αυτών, όπως λ.χ. τώρα και μετά από δυσμενή εκλογικά αποτελέσματα, ή και πρίν από εκλογές, όπως στις ΗΠΑ, ή και σε ότι άλλο συμφωνήσουν αφού και πριν απ’ όλα συμφωνήσουν για την τήρηση των συμφωνηθέντων, και αυτό διότι τώρα όχι μόνο για ανάληψη εξουσίας δεν δείχνουν ικανοί, αλλά ούτε και σαν οργάνωση πολιτικής παράταξης δεν ταιριάζουν να κάνουν ακολουθώντας καθείς εξ αυτών τον άλλο δρόμο, ίδια «μαγαζάκια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ