7χρονο παιδι δέχθηκε επίθεση απο μεγαλόσωμο σκυλί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένα μεγαλόσωμο σκυλί επιτέθηκε σε 7χρονο στην περιοχή του Νέου Σκοπού, στις Σέρρες περιγράφει άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Το παιδί δέχθηκε δαγκωματιές στο κεφάλι αλλά και στο αριστερό χέρι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σερρών για τις πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Η επίθεση έγινε όταν το τετράποδο ξέφυγε από την αυλή όπου βρισκόταν και επιτέθηκε στο παιδάκι που εκείνη τη στιγμή έκανε αμέριμνο ποδήλατο με τους φίλους του.

Σύμφωνα με τον συγγενή, το 7χρονο έπαθε σοκ. «Αποφύγαμε τα χειρότερα» λέει ο συγγενής. Η επίθεση στον ανήλικο σταμάτησε όταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη του σκύλου, μαζί με μια γειτόνισσα αντιλήφθηκαν τι γινόταν και έτρεξαν να βοηθήσουν. Πήραν το παιδάκι αγκαλιά και άμεσα έτρεξαν προς το νοσοκομείο.

Ο 64χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς, ενώ θα πληρώσει και πρόστιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ