Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Χανιά: Βρέθηκε τουρίστας νεκρός σε φαραγγι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα τραγωδία! Νεκρός σε χαράδρα εντοπίστηκε 67χρονος Γερμανός πεζοπόρος στα Χανιά και συγκεκριμένα νότια των Λευκών Ορέων, μεταξύ Σούγιας και Αγίας Ρουμέλης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο πεζοπόρος -που όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν είχε πάρει ούτε νερό μαζί του εν μέσω καύσωνα- αναζητούνταν από Πυροσβέστες και ΕΜΑΚ όλη τη νύχτα, ενώ τελικά εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στην παραλία Σεντόνι.

Ο 67χρονος έφυγε την Κυριακή από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με την σύζυγό του για πεζοπορία και νωρίς το απόγευμα την κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο, για να ζητήσει βοήθεια, καθώς φέρεται να είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Η γυναίκα ενημέρωσε το πυροσβεστικό κλιμάκιο Καμπανού και στην συνέχεια κατόπιν σχετικής συνεννόησης, ο 67χρονος κάλεσε τον αριθμό 112, προκειμένου οι διασώστες να μπορέσουν να εντοπίσουν το στίγμα του.

Ακολούθησε κινητοποίηση ομάδων διάσωσης, με τους πυροσβέστες να πηγαίνουν στην περιοχή και να τον ψάχνουν καθώς όπως φάνηκε, μετακινήθηκε και δεν έμεινε στο σημείο (φαράγγι), όπου είχε δώσει στίγμα το κινητό του.

Τελικά, τα ξημερώματα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε χαράδρα πάνω από την παραλία Σεντόνι και λόγω της ιδιαίτερα δύσβατης περιοχής, κλήθηκε ελικόπτερο για την μεταφορά του άτυχου άνδρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ