Αιγυπτιος βούτηξε για να σώσει ηλικιωμένο που πνιγόταν και πνίγηκε ο ίδιος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του έχασε τη ζωή του σήμερα το μεσημέρι ένας άνδρας Αιγυπτιακής καταγωγής, όταν προσπάθησε να σώσει από πνιγμό έναν ηλικιωμένο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία του Ζούμπερι στο Δήμο Μαραθώνα, όταν, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο rpn.gr, ο Αιγύπτιος βούτηξε στη θάλασσα μαζί με άλλους τρεις άνδρες, ο ένας εκ των οποίων ναυαγοσώστης, για να σώσουν έναν ηλικιωμένο, ο οποίος έδειχνε να μάχεται απεγνωσμένα με τα κύματα, καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Κι ενώ ο ναυαγοσώστης και οι άλλοι δύο άνδρες κατάφεραν να βγάλουν σώο στην παραλία τον ηλικιωμένο, ο Αιγύπτιος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έμεινε πίσω και πνίγηκε!

Αμέσως έσπευσαν να τον ανασύρουν από τη θάλασσα, ενώ άνδρες του Λιμενικού Ραφήνας του έκαναν ΚΑΡΠΑ, για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τον άτυχο άνδρα, ο οποίος ήταν μόνιμος κάτοικος Νέας Μάκρης, μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, αλλά η ανάνηψη που τού έγινε υπήρξε, δυστυχώς, ανεπιτυχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ