Εκτός απο την Υδρα, έριξαν πυροτεχνήματα και στην Παρνηθα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτοικοι και επισκέπτες της Ύδρας καρδιοχτύπησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν διαπίστωσαν πως στο μοναδικό πευκοδάσος του πανέμορφου νησιού τους προκλήθηκε μεγάλη πυρκαγιά, λόγω ρίψης πυροτεχνημάτων από πολυτελή θαλαμηγό που έπλεε στα ανοιχτά του νησιού. Κι όμως το ίδιο ακριβώς βράδυ, κάποιοι διασκέδαζαν με πυροτεχνήματα κοντά στο πολύπαθο δάσος της Πάρνηθας!

Ειδικότερα, με βάση βίντεο-ντοκουμέντο από την περιοχή, το οποίο μετάδωσε σε αποκλειστικότητα το MEGA, περίπου την ίδια ώρα που στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού ξεσπούσε δασική πυρκαγιά, η οποία φέρεται να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Πάρνηθας, εκεί όπου πριν από τρία χρόνια είχαν καεί σπίτια και περιουσίες, υπήρξε ρίψη πυροτεχνημάτων από κάποιους που -προφανώς- «πάρταραν» μη λογαριάζοντας τίποτα και κανέναν.

Τι κι αν οι ριπές ανέμων έφταναν -ανά σημεία- τα 10 μποφόρ ακόμη και τις βραδινές ώρες, σε μια ημέρα που μέχρι και το 112 «κατέρρευσε» από τις απανωτές αποστολές προειδοποιητικών μηνυμάτων στους κατοίκους χωριών και οικισμών που κινδύνευαν γίνουν παρανάλωμα του πυρός.

Υπενθυμίζεται ότι, στην περίπτωση της Ύδρας, οι συλληφθέντες για το περιστατικό της ρίψης των πυροτεχνημάτων -μόνο πλοίαρχος και μέλη του πληρώματος, καθώς τα ίχνη των τουριστών που νοίκιασαν τη θαλαμηγό… εξαφανίστηκαν- κατηγορούνται για κακούργημα.

Αξίζει αν σημειωθεί πως ρίψη πυροτεχνημάτων κοντά στην Πάρνηθα υπήρξε και το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στις 22.30, καθώς, ως φαίνεται, κάποιοι ήταν αποφασισμένοι να έχουμε κι εκεί τα «καλά» της Ύδρας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ