Επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στην Ρωσία: Παρα πολλοί οι νεκροί και οι τραυματίες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος έχει προκληθεί στην Ρωσία από την αποκάλυψη ότι τρεις από τους τρομοκράτες, ήταν γιοι τοπικού περιφερειάρχη του Νταγκεστάν. Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται, καθώς μάλιστα φαίνεται ότι ήταν επικεφαλής της όλης ενέργειας. Οι δύο συγκεκριμένοι τρομοκράτες, εξοντώθηκαν.

Αξιωματικοί των ειδικών υπηρεσιών ταυτοποίησαν τους τρεις από τους τρομοκράτες που σκοτώθηκαν, δήλωσαν στο πρακτορείο Interfax οι αστυνομικές αρχές της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν, το οποίο ανήκει στην Ρωσική Ομοσπονδία. «Μέχρι στιγμής, τέσσερις μαχητές σκοτώθηκαν. Οι τρεις ταυτοποιήθηκαν ως οι γιοι του επικεφαλής της περιφέρειας Σεργκοκαλίνσκι του Νταγκεστάν και ο ανιψιός του», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της υπηρεσίας. Οι τρομοκράτες ήταν οπλισμένοι με αυτόματα όπλα. Ένας από αυτούς είχε ένα όπλο που βασίζεται στην πλατφόρμα AR και είχαν επίσης αρπάξει όπλα από νεκρούς αστυνομικούς!

Ένα AKS-74U είναι ορατό μάλιστα σε επίμαχο βίντεο. Είχαν δεδομένα, εμπειρία στον χειρισμό όπλων. Στιγμές σε βίντεο, εξάλλου, δείχνουν τρομοκράτες να χρησιμοποιούν θέσεις βολής. Η τακτική προετοιμασία είναι εξίσου εμφανής: Εκτελούν έλεγχο 200 μοιρών, κρατούν τομείς, λειτουργούν από την κάλυψη, πραγματοποιούν επιθεωρήσεις διπλής προσέγγισης, εκτελούν επιδέξιες κινήσεις σε ζευγάρια (ο ένας κινείται, ο άλλος καλύπτει), περνούν ελάχιστο χρόνο σε ανοιχτούς χώρους και επιδεικνύουν αποτελεσματική καταστολή πυρός!

Εκτρέπουν επιπροσθέτως, επιδέξια την προσοχή: Πυροβολισμοί, εμπρησμοί και ξανά πυροβολισμοί. Έχουμε να κάνουμε δηλαδή με μία προετοιμασμένη ομάδα (απόλυτα εκπαιδευμένη σε σκοπευτήρια, ολοκληρωμένα μαθήματα εκπαίδευσης όπλων)…

IMG 6488

Ο ρώσος ορθόδοξος ιερέας που δολοφονήθηκε από τους ισλαμιστές τρομοκράτες

IMG 6489
Άμαχος νεκρός στους δρόμους του Νταγκεστάν

facebook sharing button

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ