Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Νταγκεστάν: Δεκάδες όμηροι στα χέρια ισλαμιστών – Δεν επιβεβαιώνει το ρωσικό υπουργείο εσωτερικών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη προκαλεί άλλη μία επίθεση του ισλαμικού κράτους σε ρωσικό έδαφος με δεκάδες νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ένας ιερέας, αλλά και δεκάδες πει στους ομήρους αυτή τη στιγμή με τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις να σπεύδουν στην περιοχή και να μάχονται σκληρά με τους τρομοκράτες.

Νεότερη ενημέρωση: Ισλαμιστές τρομοκράτες κρατούν δεκάδες ομήρους πιστούς σε ορθόδοξη εκκλησία! Φαίνεται ότι η επίθεση ήταν εξαιρετικά οργανωμένοι για να συμπέσει με την μεγάλη εορτή της ορθοδοξίας…

Πριν από λίγο όμως το ρωσικό υπουργείο εσωτερικών δεν επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη πληροφορία η οποία είχε μεταδοθεί αρχικά από το Ρία Νόβοστι – Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και είναι δύσκολο να ελεγχθούν οι πληροφορίες που φτάνουν από την περιοχή

Τουλάχιστον 40 όμηροι κρατούνται σε ορθόδοξη εκκλησία στην περιοχή Kirovsky της Makhachkala του Νταγκεστάν.

Ένοπλοι τρομοκράτες εξακολουθούν να μάχονται με τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας στους δρόμους.

IMG 6491
Δεκάδες όμηροι στα χέρια ισλαμιστών σε ορθόδοξη εκκλησία στο Νταγκεστάν

Τρομακτικές είναι οι πληροφορίες και οι εικόνες που φτάνουν από το Νταγκεστάν της Ρωσίας, που έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε ισλαμιστές τρομοκράτες και αστυνομικούς που μαζί με τους κατοίκους προσπαθούν να τους αποκρούσουν.

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για τουλάχιστον 6 νεκρούς αστυνομικούς και 12 τραυματίες. Άγνωστος αριθμός των πολιτών που έχουν δολοφονηθεί. Μεταξύ των οποίων ο ορθόδοξος ιερέας Nikolai Kotelnikov ο οποίος υπηρετούσε στην εκκλησία για 40 χρόνια.

IMG 6488
Ο ρώσος ορθόδοξος ιερέας που δολοφονήθηκε από τους ισλαμιστές τρομοκράτες

Οι αρχές ενημερώνουν όλους τους κατοίκους της πόλης που διαδραματίζεται η τρομοκρατική επίθεση, να σπεύσουν αμέσως στα σπίτια τους και να μην βγουν μέχρι να εξοντωθούν οι τρομοκράτες.

IMG 6489
Άμαχος νεκρός στους δρόμους του Νταγκεστάν

Να σημειωθεί ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ευρεία αντιτρομοκρατική επιχείρηση, Ένας από τους ισλαμιστές τρομοκράτες φέρεται να έχει συλληφθεί ζωντανός.

[videopress ilsVw0Mb]

Έχει χτυπηθεί τουλάχιστον μια ορθόδοξη εκκλησία και μία εβραϊκή συναγωγή. Οι ώρες είναι κρίσιμες καθώς οι τρομοκράτες φαίνεται να είναι πολλοί και βαριά οπλισμένοι.

Οι Ρώσοι μάλιστα καταγγέλλουν πως οι ισλαμιστές τρομοκράτες φαίνεται να έχουν όπλα δυτικής κατασκευής.

[videopress vQiuKAKc]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ