Με 12 μαχαιριές σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του ο 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ προκαλεί η νέα δολοφονία στην Αλεξανδρούπολη με θύμα μια 73χρονη γυναίκα που βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια του 81χρονου συζύγου της, ο οποίος στη συνέχεια επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας σκότωσε την σύζυγό του με μαχαίρι και όχι με κατσαβίδι όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες. Μάλιστα, φαίνεται ότι πρώτα ακόνισε το φονικό όπλο και στη συνέχεια άρχισε να καρφώνει με μένος την 73χρονη, η οποία πέθανε ακαριαία. Δίπλα από το πτώμα της που βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος στην κουζίνα, εντοπίστηκε και ένα ακονιστήρι.

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, η 73χρονη γυναίκα δέχτηκε άγρια επίθεση. Η ηλικιωμένη ξεψύχησε καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση υπέστη «τρώσεις όλων των αγγείων, εσωτερικών οργάνων με εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία».

Γείτονες του ζευγαριού στην οδό Πλωτινουπόλεως, κάλεσαν την αστυνομία το πρωί της Παρασκευής όταν άκουσαν τα ουρλιαχτά της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 81χρονος αφού σκότωσε την 73χρονη, βγήκε στο μπαλκόνι του και φώναζε «σκότωσα τη γυναίκα μου», με τους γείτονες του να ενημερώσουν αμέσως την άμεση δράση.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή και τον δράστη σύζυγό της σε κακή κατάσταση καθώς είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή του πίνοντας χλωρίνη. Άμεσα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Για τη στυγερή δολοφονία της γυναίκας έχει ξεκινήσει έρευνα. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον 81χρονο σε αυτή τη φρικώδη πράξη. Το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά αναφέρουν μάρτυρες, ωστόσο κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 81χρονος θα έφτανε σε σημείο να σκοτώσει τη σύζυγό του με τόσο άγριο τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ