Πεντε συλλήψεις για την άγρια επίθεση σε εθελοντές στην Πάρνηθα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από ένα μήνα εξιχνιάστηκε η άγρια επίθεση σε βάρος εθελοντών στην Πάρνηθα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Φυλής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 5 νεαροί, ηλικίας 22 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σχετικά με το ιστορικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της 24 Μαΐου, ομάδα εθελοντών, αποτελούμενη από 4 άτομα, διανυκτέρευσαν σε υπαίθριο χώρο περιοχής της Φυλής, όπου, στα πλαίσια της δράσης τους, θα προέβαιναν σε δράσεις καθαρισμού.

Τα ξημερώματα όμως της 25 Μαΐου, 7 άτομα, που επέβαινα σε 2 οχήματα, προσέγγισαν τους εθελοντές και, έπειτα από ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ τους, επιτέθηκαν σε βάρος 2 εθελοντών, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου και με γροθιές, τους οποίους τραυμάτισαν βαριά, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία κατάφερε μέσω ερευνών και με αναλύσεις βίντεο να ταυτοποιήσουν τους 5 και τους συνέλαβαν σε οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε σε περιοχές των Αχαρνών και του Αιγάλεω, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Φυλής, Αιγάλεω και Ιλίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι (τύπου πεταλούδα), πλήθος κινητών και τα 2 οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ερευνών προέκυψε η εμπλοκή ακόμα ενός ατόμου, που ανήκει στον κύκλο των δραστών, σε υπόθεση ναρκωτικών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών συνεχίζονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ