Στροφή Χατζηδακη στη βουλη για την κοστολόγηση του Προγράμματος του Συριζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όνειρο ήταν και πάει η συζήτηση στη Βουλή των προτάσεων νόμου της αντιπολίτευσης, και μάλιστα η κοστολόγησή τους. Η κυβέρνηση ανέκρουσε πρύμνα και δεν θέλει να υπάρξει συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Για την μεταστροφή της κυβερνητικής πολιτικής ενημέρωσε τη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, υποστηρίζοντας ότι βάση του Κανονισμού η Επιτροπή δεν μπορεί να συζητά νομοσχέδια της αντιπολίτευσης που έχουν δημοσιονομικό κόστος.

Όμως ήταν ο ίδιος ο Κ. Χατζηδάκης ο οποίος πριν από λίγες ημέρες (και σε προεκλογικό χρόνο) υπερηφάνως ανακοίνωνε ότι θα συζητηθεί το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ με τις προτάσεις του και έλεγε ότι θα κληθεί όχι μόνο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αλλά και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.

Μάλιστα πηγές του υπουργού απαντούσαν στην εύλογη ερώτηση πως θα μιλήσει ο Στ. Κασσελάκης αφού δεν είναι βουλευτής λέγοντας ότι θα κληθεί ως… κοινωνικός φορέας! Προφανώς τότε υπήρχε πολιτική διάθεση για διάλογο, η οποία χάθηκε μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ