Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποια ακίνητα του Λύτρα βγαίνουν σε πλειστηριασμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του επιβλήθηκαν μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, προκαλούν αίσθηση τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την περιουσιακή του κατάσταση.

Όπως αποκαλύπτεται, ο πασίγνωστος δικηγόρος, είναι αντιμέτωπος με πλειστηριασμούς, κατασχέσεις και διαταγές πληρωμών.

Εκτός από τη μεζονέτα στο Χαλάνδρι, η οποία βγαίνει στο ηλεκτρονικό σφυρί τις 26 Ιουνίου με πρώτη τιμή προσφοράς τα 367.877 ευρώ, σε πλειστηριασμό βγαίνει την ίδια μέρα και μια θέση στάθμευσης στο Δήμο Χαλανδρίου με πρώτη τιμή προσφοράς τα 11.132,00 €. Σημειώνεται ότι στο σπίτι αυτό μένουν η πρώην σύζυγός του και οι δύο κόρες του.

plistiriasmos

Παράλληλα, στην κατασχετήρια αναφορά, αναφέρονται χρέη προς την ΕΥΔΑΠ, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για χρέη και προς τον ΕΦΚΑ.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το protothema, σε πλειστηριασμό βγαίνουν και τα γραφεία του σε πολυκατοικία επί της Εμμανουήλ Μπενάκη.

Ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος είχε έρθει αντιμέτωπος με μεγάλα χρέη, πιθανόν είχε γράψει το σπίτι που έμενε με τη σύζυγό του στον Γέρακα, στο όνομά της, προκειμένου να μην κινδυνεύσει με κατάσχεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ