Παύλος Γερουλανος: Εάν θέλουμε να πάρουμε την εξουσία, πρέπει το ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά πόλος έλξης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα του οίκου μας, θα αντιστέκομαι μέχρι το τέλος και στην πόλωση και στο να απομακρυνθούμε από την πολιτική μεριά των πραγμάτων. Δεν περιμένει όλος ο κόσμος με αγωνία να ακούσει μια βαριά πολιτική ανάλυση, αλλά πιστεύω ότι αν τοποθετούμαστε δίχως σοβαρή πολιτική ανάλυση, τότε, αργά ή γρήγορα, θα μας θεωρήσει ανίκανους και θα μας προσπεράσει.

Εάν θέλουμε να πάρουμε την εξουσία, πρέπει το ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά πόλος έλξης. Έχουμε πολύ λίγο χρόνο να το κάνουμε αυτό και δεν μπορεί να γίνει, αν δεν έχουμε ξεκαθαρίσει το όραμα και τις θέσεις. Εάν δεν έχουμε δει πώς θα βελτιώσουμε την επικοινωνία μας, ώστε να φτάνουν οι ιδέες μας στην κοινωνία. Με ποιον τρόπο οργανωνόμαστε, για να έχουμε όλες μας τις δυνάμεις σε διάταξη. Το ηγετικό μας σχήμα, ώστε να ξέρει η κοινωνία ότι αυτά που λέμε μπορούμε να τα κάνουμε πράξη και τελευταία την ηγεσία. Όλα αυτά, είναι ένα πακέτο, το να απομονώνουμε ένα πράγμα και να κάνουμε την κουβέντα μόνο για αυτό, σημαίνει ότι θα «χάσουμε τη μπάλα» στα υπόλοιπα. Αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε, είναι να προσδιορίσουμε γιατί το ΠΑΣΟΚ, σήμερα, είναι αναγκαίο στην κοινωνία.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή μου στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra», στην εκπομπή «Kontra24», με τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ