Έπεσε σοβάς στο κεφάλι νοσηλευτή στο νοσοκομειο στα Χανιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αίμα του να «παγώνει» ένιωσε ένας νοσηλευτής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, όταν ένιωσε το ταβάνι να πέφτει κυριολεκτικά στο κεφάλι του! Ο άνδρας σώθηκε από τύχη, αποδεικνύοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πως το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται υπό κατάρρευση, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ασθενών και εργαζομένων.

POEDHN2

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 6 χθες το απόγευμα, σε ξενώνα του ψυχιατρικού τομέα που είναι ανεπτυγμένος στην περιοχή Καλαφάς Χανίων.

Στον ξενώνα φιλοξενείται ένας κατάκοιτος ασθενής και την ώρα του ατυχήματος, στο δωμάτιό του βρισκόταν ο νοσηλευτής, με σκοπό να τον περιποιηθεί. Από καθαρή τύχη ο σοβάς δεν έπεσε στον ασθενή, επιδεινώνοντας την κατάστασή του. «Ο νοσηλευτής τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά επειδή ήταν πάνω από τον ασθενή, τον έσωσε», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, ενώ εξηγεί πως ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγιναν εξετάσεις και επέστρεψε σπίτι του.

«Απαιτείται αυστηρός έλεγχος των κτιρίων που χρησιμοποιούν τα νοσοκομεία ιδιόκτητων και μισθωμένων για να διαπιστώσουμε αν πληρούν τους όρους ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με κράνος εντός νοσοκομειακών κτιρίων», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

POEDHN

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ