“Θριλερ” με τον Λύτρα – Τον ψάχνει η αστυνομια για να συλληφθεί ενώ ο ίδιος αρνείται όλα όσα του καταλογίζονται για το περιστατικό χθες το βράδυ στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγόπουλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρνείται όλα όσα του καταλογίζονται για το περιστατικό χθες το βράδυ στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγόπουλου στο Γέρακα ο Απόστολος Λύτρας μέσω του δικηγόρου του, Πέτρου Πανταζή για το οποίο υποβλήθηκε μήνυση.

Συγκεκριμένα μιλώντας σε διάφορες εκπομπές σήμερα το πρωί ο κ. Πανταζής ανέφερε.

«Υπάρχει ένας όρος για τον κ. Λύτρα να μετοικήσει από την κατοικία του και να μην πλησιάζει τη σύζυγο του. Για να μετοικήσει πρέπει να πάρει προσωπικά του αντικείμενα. Υπήρχε επικοινωνία του ετέρου συναδέλφου υπεράσπισης για να μεταβεί η πρώην σύζυγος και η κόρη του για να πάρουν τα πράγματα και προς έκπληξή τους υποβλήθηκε μήνυση» είπε στο Action24.

Τόνισε δε πως «φυσικά υπήρχε ενημέρωση, δεν εμφανίζονται 3 άνθρωποι σε ένα σπίτι χωρίς να υπάρχει ενημέρωση. Ο κ. Λύτρας δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο, δεν εστάλη κανένα απειλητικό μήνυμα, αυτά είναι αστειοτητες και το μόνο που έγινε ήταν μια προσπάθεια να παραληφθούν ορισμένα προσωπικά αντικείμενα του κ. Λύτρα. Ό,τι και να έγινε οι περιοριστικοί όροι δεν παραβιάστηκαν. Για να μην συναναστραφεί και πλησιάσει τη σύζυγό του έστειλε ανθρώπους για να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα, έπρεπε να πάρει τα ρούχα του, εκεί ήταν το σπίτι του» κατέληξε ο κ. Πανταζής.

Μάλιστα, ο κ. Πανταζής ανέφερε στο «Πρωινό» πως επικοινώνησε με τον κ. Λύτρα και δεν γνωρίζει ότι αναζητείται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτόφωρου μετά την μήνυση.

«Αν αναζητείται από την αστυνομία θα δώσει τις εξηγήσεις του. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει καμία παραβίαση του περιοριστικού όρου», είπε ο κ. Πανταζής.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου επισημαίνοντας πως η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με τον 52χρονο ποινικολόγο καθώς έχει κλειστά τα κινητά του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ