Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ξέσπασμα της γιαγιάς της Σοφίας Πολυζωγοπούλου: Το χτύπησε πολύ το παιδί – Γιατί είναι ελεύθερος;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναισθήματα οργής κατακλύζουν την οικογένεια της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο σύζυγός της Απόστολος Λύτρας, που την ξυλοκόπησε βάναυσα, με αποτέλεσμα να την στείλει στο νοσοκομείο.

Η γιαγιά της 37χρονης δικηγόρου ξεσπά κατά της απόφασης της δικαιοσύνης: «Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα γιατί δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα» ανέφερε μιλώντας στο Live News.

«Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ; Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ» είπε η ηλικιωμένη γυναίκα και πρόσθεσε:

«Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει;
Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει… Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ