Νίκος Πλακιάς: Οποιοδήποτε άλλος αριθμός πανω από το 57 είναι λάθος και μάλιστα τραγικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από χτες βλέπω δημοσιεύματα που αφορούν τον αριθμό των θυμάτων των ΤΕΜΠΩΝ .
Οποιοδήποτε άλλος αριθμός πανω από το 57 είναι λάθος και μάλιστα τραγικό .
Υπάρχουν ορισμένες κόκκινες γραμμές οι οποίες δεν πρέπει να τις περνάει κανένας εμπλεκόμενος με την υπόθεση μας . Υπάρχει έγγραφο στην δικογραφία όπου υπάρχει η ακριβής αντιστοιχία του κάθε δείγματος PM ανα θύμα .

Θέλει πολύ χρόνο για να μπούμε σε λεπτομέρειες που δεν θα μπορέσετε να κατανοήσετε .
Όσοι έχουν δει την δικογραφία θα καταλάβουν .Γιατί αυτά με τους αριθμούς και τα 28 ορφανά δείγματα δυστυχώς τα αναπαράγουν και οικογένειες θυμάτων.
Το 109 δεν είναι οι σωροί με μέλη που τα πηγαίνανε στο νοσοκομείο Λάρισας
Ήταν οι 109 σακούλες ( έτσι ακριβώς βάζανε τα μέλη των ανθρώπων μέσα σε σακούλες )με ότι βρίσκανε διάσπαρτα στο σημείο 0 και έγινε η αρίθμηση τους σύμφωνα με πόσες πήγανε στο νοσοκομείο .

Δηλαδή μέσα σε καθεμία δεν υπήρχε η σωρός από τον καθένα αλλά θα σας το πω ωμά : ότι πιάνανε στα χέρια τους το πετούσανε μέσα και στο νοσοκομείο έγινε ο διαχωρισμός .
Αυτόν τον Παπαδακη από το πανεπιστήμιο του Houston τον έχουν ενημερώσει ότι πρόκειται για μια σύγκρουση τρένων και όχι για UFO και διαστημόπλοια .
Το μοναδικό αληθινό σενάριο επιστημονικής φαντασίας και συνομωσίας είναι αυτό που συζητούσαμε από καιρό με τον @EvanVlacho ίσως ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας όπως είπε .

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑ ΤΕΜΠΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 57!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ