Μαρια Καρυστιανου: Η δικαιοσύνη όσους είδαμε μπροστά μας όχι δεν μας βοηθάει αλλά μας μπλοκάρει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών Μαρία Καρυστιανού μίλησε σήμερα στον Focus FM και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη.

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός αλλά και η κρατική τηλεόραση που την πληρώνουμε όλοι μας σιώπησαν» ανέφερε η κα Καρυστιανού με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση των συγγενών των θυμάτων στην οποία και είχαν προσκληθεί αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

Αναφορικά με τη στάση της δικαιοσύνης γύρω από το θέμα τόνισε: «Η δικαιοσύνη όσους είδαμε μπροστά μας όχι δεν μας βοηθάει αλλά μας μπλοκάρει. Σίγουρα όμως υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν».

Παράλληλα συμπλήρωσε πως «Ότι έχει βγει στη δημοσιότητα βγήκε από τους συγγενείς των θυμάτων».

Αναφέρθηκε επίσης και στον αριθμό των θυμάτων της τραγωδίας λέγοντας: «Από μαρτυρίες και από πραγματογνώμονες τα θύματα είναι περισσότερα από 57. Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA».

Για τον Πρωθυπουργό η κα Καρυστιανού ειπέ χαρακτηριστικά: «Ας πάει στο δικαστή ο κ. Μητσοτάκης τα στοιχεία που έχει ότι δεν έγινε μπάζωμα» και συμπλήρωσε: «Εργαλειοποιεί ο ίδιος το δυστύχημα των Τεμπών καθώς βρήκε τυχαία ένα άτομο και μίλησε και παρουσιάζει παντού ότι μιλάει με συγγενείς των θυμάτων. Πρέπει να ντρέπεται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ