Το ξέσπασμα της Μαριας Καρυστιανου: Τι πολιτικές σκοπιμότητες να έχουν οι χαροκαμένοι γονείς των Τεμπών;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρόεδρος του Συλλόγου “Τέμπη 2023” Μαρία Καρυστιανού μιλάει στον 98,4 και απευθύνει δημόσια το ερώτημα για το ποιες πολιτικές σκοπιμότητες μπορεί να έχουν οι χαροκαμένοι γονείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών, προς όσους τον διαρκή τους αγώνα για αποκάλυψη της υπόθεσης τον χαρακτηρίζουν πολιτική εργαλειοποίηση.

Η Μαρία Καρυστιανού εκτίμησε ότι πολιτικά στο αισθητήριο του ελληνικού λαού έχουν ηττηθεί όσοι στην υπόθεση αυτή έχουν δώσει τη μάχη της συγκάλυψης για να διασώσουν τις “καρέκλες” τους, τονίζοντας ότι η αλήθεια και η δικαιοσύνη θα έρθουν πολύ πιο γρήγορα από ό,τι φαντάζονται ορισμένοι…

neakriti.gr

  1. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΤΣΙ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ “ΚΑΨΟΥΝ” ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΣ “ΑΧΑ! ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!” ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΙΣΜΕΝΑ-ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΗ-ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ