Ειρωνική τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελακη για τον Αδωνι Γεωργιαδη στον Νίκο Χατζηνικολαου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαι υπερήφανος που έχω την τόλμη, μπροστά στον ελληνικό λαό να πω ναι, έκανα μια παρατυπία αλλά αυτή η παρατυπία δεν επηρέασε κανέναν στην Ελλάδα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας για το πόθεν έσχες του.


«Δοξα τω Θεω δεν έχω ανάγκη να πουλάω επιστολές του Ιησού ως πολιτικος απατεώνας για να ζήσω» ήταν το σχόλιο του για τον Αδωνι Γεωργιαδη.

Η απάντηση του Αδωνι Γεωργιαδη

Για τα δάνεια που έχει είπε: «Το ένα είναι υποθήκη για το σπίτι μας στη Νέα Υόρκη το οποίο εξυπηρετείται από τα μισθώματα του ίδιου του σπιτιού… Μέσα σε αυτά τα χρέη υπάρχει και ένα φοιτητικό δάνειο του συζύγου μου».

«Γιατί έχουν γίνει τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς να ξέρουμε τα πόθεν έσχες του πρωθυπουργού;» αναρωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Είμαι ο μόνος που έχει παρουσιάσει τα περιουσιακά του στοιχεία» επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον ΑΝΤ1, πέντε ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές.

Καταλήγοντας για το θέμα, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι το σπίτι που αγόρασε πρόσφατα στην Αθήνα, το απέκτησε «από τα δεδουλευμένα μου, όπως είναι αυτή τη στιγμή στο πόθεν έσχες μου».

«Η χώρα μας τόσες δεκαετίες δεν έχει πετύχει μια φορά σύγκλιση με την ΕΕ» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό να έχουμε διαφάνεια (…) Έγινε θέμα με το πόθεν έσχες μου σε διατεταγμένη υπηρεσία  από τα μίντια φίλα προσκείμενα προς την κυβέρνηση και από υπουργούς και από τον πρωθυπουργό».

Σας υπόσχομαι ότι εμείς δεν έχουμε κανένα οικονομικό συμφέρον.  Δεν έχουμε κρυφά κονδύλια όπως η ΝΔ» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ