Κοσμοσυρροή στην Κεντρική Ομιλία του Κώστα Τσουκαλά !

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η χθεσινή κεντρική προεκλογική ομιλία του Κώστα Τσουκαλά ήταν αναμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες πολιτικές συγκεντρώσεις της χρονιάς.
Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από κόσμο και κατά την άφιξη του Τσουκαλά πολλοί τον χαιρέτησαν σαν να είχε ήδη εκλεγεί.
IMG 9283
Φανερά συγκινημένος ο Κώστας Τσουκαλάς από την υποδοχή του κόσμου

Η εκδήλωση έγινε πόλος έλξης και κομματικού ακροατηρίου αλλά όλοι συζητούσαν ότι υπήρχε και αχαρτογράφητος κόσμος  που πρώτη φορά ήρθε σε συγκέντρωση υποψηφίου, επιβεβαιώνοντας την κοινωνική αναφορά που έχει ο Τσουκαλας.
IMG 9282
Μεγάλη έκπληξη με την κοσμοσυρροή στην συγκέντρωση του Κώστα Τσουκαλά!
Επίσης, παρόντες ήταν πολλοί εκπρόσωποι επιμελητηρίων, επιστημονικών συλλόγων και συνδικαλιστικών φορέων που εξέφρασαν την υποστήριξή τους. Τον υποψήφιο προλόγισαν ο Προεδρος του ΔΣΑ  Δημήτρης Βερβεσος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Γιάννης Χατζηθροδοσίου και ο Πρόεδρος των Ανώτατης  Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος Γιώργος Κουτσομπογιώργος .
IMG 9285
Διπλάσια η προσέλευση στην συγκεντρωση του Κώστα Τσουκαλά από τις περισσότερες αντίστοιχες συγκεντρώσεις  υποψηφίων, ανεξαρτήτως κόμματος!
Ο Κώστας Τσουκαλάς, με τη χθεσινή του εμφάνιση, απέδειξε ότι η λαϊκή υποστήριξη είναι το μεγαλύτερο όπλο του, ενώ πολλοί ήδη προβλέπουν ότι θα είναι η μεγάλη έκπληξη το βράδυ των εκλογών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ