Ο Νίκος Πλακιας για την επίθεση που δέχτηκε η Μαρια Καρυστιανου: οποιαδήποτε ανάρτηση και επίθεση σε συγγενή του εγκλήματος οποία διαφορά και να έχω με αυτό θα με βρει απέναντι του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μου έπεσε και στην αντίληψη μια επίθεση που έγινε από έναν μπάρμπα στην Μυτιλήνη σε γονείς ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ συγκεκριμένα στην Καρυστιανου που ήταν εκεί για μια ομιλία της .

Δεν θα έπαιρνα θέση αλλά επειδή θεωρώ κάθε επίθεση σε συγγενή επίθεση και πως προς τα εμένα δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος .

Καλα όλα αυτά που αναφέρεται αλλά εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο .

Όλοι αυτοί που αναφέρετε στην προσπάθεια να ψάξουν για να βρουν με οποιοδήποτε τρόπο την δικαίωση για τον άδικο χαμό των παιδιών τους ξέρετε ποιο ήταν το αποτέλεσμα ;τους κατάπιε το πολιτικό ,δικαστικό και κοινωνικό σύστημα που το εκπροσωπείς εσύ και οι όμοιοι σου .(Εσείς που τα πάντα τα βλέπετε πολιτική και συμφέρον για όλους εκτός από εσάς , άσχετα αν εσείς είσαστε οι μοναδικοί βολεμένοι αυτής της κατάστασης . )

Που κάνανε τεράστιο αγώνα για την δικαίωση των παιδιών τους αλλά εσύ και οι όμοιοι σου τους πετάξανε και αυτούς στο καλάθι των αχρήστων όπως προσπαθείς να κάνεις τώρα και με εμάς .

Εδώ όμως τα βρήκες μπαστούνια και σε ενοχλούμε γιατί φωνάζουμε και κάνουμε φασαρία και σου χαλάμε το αφήγημα .

Γι αυτό κοιτα να χαρείς την σύνταξη σου μπάρμπα και άσε τους συγγενείς των θυμάτων τεμπων στην ησυχία τους και στον αγώνα που κάνουνε για την δικαίωση των παιδιων και των συγγενών τους .

ΥΓ . οποιαδήποτε ανάρτηση και επίθεση σε συγγενή του εγκλήματος οποία διαφορά και να έχω με αυτό θα με βρει απέναντι του

IMG 8963

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ