Αλβανός Αναλυτής: «Κανονικά θα έπρεπε να συλληφθεί όλο το Σοσιαλιστικό Κόμμα ως εγκληματική ομάδα»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πολιτικός αναλυτής Φάτος Λουμπόνια, οι θέσεις του οποίου έχουν απήχηση πέρα από τα σύνορα της χώρας του, σχολίασε τη συνέντευξη του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης της Αλβανίας, Άρμπεν Αχμετάι, ο οποίος σε παρουσία του στο ιταλικό ερευνητικό πρόγραμμα «Report» της RAI3, δήλωσε ότι άνθρωποι από τον υπόκοσμο έχουν μπει στο γραφείο του αρχηγού της κυβέρνησης, Έντι Ράμα, γράφει σήμερα η μεγάλη εφημερίδα των Τιράνων Gazeta Shqiptare.

Καλεσμένος στη στήλη «Γνώμη» στη Νέα 24, ο Λουμπόνια είπε ότι ο Ράμα προσπαθεί να καλύψει την αλήθεια μέσω ξένων (πολιτικών με βολές κατά της Τζόρτζια Μελόνι), που χρησιμεύουν ως ασπίδα. Σύμφωνα με τον αναλυτή, εάν υπήρχαν (πραγματικές) έρευνες, θα έπρεπε να συλληφθεί ολόκληρο το Σοσιαλιστικό Κόμμα με την κατηγορία της εγκληματικής ομάδας.

Ο Φάτος Λουμπόνια είπε ότι αυτή η έρευνα RAI3 αποκάλυψε τη φιγούρα του Ράμα ως ανθρώπου που βρίσκεται επικεφαλής της προπαγάνδας και με τις ικανότητές του καλύπτει το οργανωμένο έγκλημα στη χώρα.

Ο αναλυτής δεν δίστασε να αναφερθεί στον Σαϊμίρ Ταχίρ, ως πρόσωπο που βοήθησε στην ανάπτυξη του εγκλήματος στην Αλβανία.

« Η αναφορά για το Rai 3 αποκάλυψε πληροφορίες και πράγματα που γνωρίζουμε ακόμη περισσότερα.

Το νέο σε αυτή την ιστορία είναι ότι όλο το κύριο έργο του Ράμα ως ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για την προπαγάνδα, με τις ικανότητές του καλύπτει αυτό που κάνει, άρα υπηρετεί το οργανωμένο έγκλημα που ανθεί, η κύρια ασπίδα είναι οι ξένοι.

Έτσι ο Ντόναλντ Λου καμάρωνε για τις εξελίξεις, ενώ ο Σαϊμίρ Ταχίρι άνθισε το έγκλημα.

Αυτή είναι και μια απάντηση στην (Ιταλίδα πρωθυπουργό) Μελόνι. Είναι ένα αντιπολιτευτικό μέσο και έχουν εμβαθύνει τις έρευνες και τα ρεπορτάζ τους.

Δεν μπορούμε λοιπόν να ξεχνάμε ότι ο Ράμα είναι για προπαγάνδα, καλύπτει την πραγματικότητα, αυτή είναι η δουλειά του.

Με επικεφαλής τον Ράμα, αν υπήρχαν (πραγματικές) έρευνες, θα έπρεπε να συλληφθεί όλο το Σοσιαλιστικό Κόμμα ως εγκληματική ομάδα. Δεν τυχαίνει όμως να έχουν όλη τη δύναμη.

Αυτή η αναφορά σχολιάστηκε από πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης, περιέγραψαν την Αλβανία ως ναρκοκράτος» , είπε ο Λουμπόνια.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ