Οι Ιταλοί θα συνδέσουν την Σικελία με γέφυρα, στην Ελλάδα ακόμα σκεφτόμαστε την Σαλαμίνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια εποχή που, όπως αυτό αναφέρεται, οι Ιταλοί συσκέπτονται για την σύνδεση της Σικελίας με την Ηπειρωτική Ιταλία δια μέσου της κατασκευής γέφυρας στο «στενό» της Μεσσίνα, που μόνο στενό δεν είναι, εμείς εδώ ακόμα συζητούμε για το αν χρειάζεται να συνδεθούν τα Παλούκια με το Πέραμα στο στενό «στενότατο» δίαυλο της Σαλαμίνας.

Μα καλά το «μποτιλιάρισμα» των τροχοφόρων στον δρόμο Αθηνών Κορίνθου δίπλα στον Ασπρόπυργο, και όχι μόνο, σε απογεύματα επιστροφής πολιτών, ύστερα από αργίες, κανείς δεν το φροντίζει με στόχο την εξάλειψη αυτού, χρόνια τώρα; Δεν είναι μόνο η κατανάλωση ,στον βρόντο, εισαγόμενων υδρογονανθράκων, αλλά και η επιβάρυνση της ατμόσφαιρας από τις εξατμίσεις των «αγκυροβολημένων» αυτοκινήτων, συν το χάσιμο χρόνου.

Πράγματα που, δίπλα στον πολύ τον κόσμο, όφειλε να είχαν αντιμετωπιστεί και προ πολλού επιλυθεί, χρονίζουν χωρίς αισιόδοξη ένδειξη διόρθωσης αυτών είτε με διαπλάτυνση υφισταμένων, είτε με «φλάη όβερ» αυτών, είτε δια μέσου Σαλαμίνας με την ανάλογη ανάπτυξη αυτής. Αδιαφορία προόδου (να την βρει το εδώ πολιτικό κατεστημένο;) και …. με το ότι αυτό συνεπάγεται.

  1. Συμφωνώ απόλυτα, εδώ καταργησανε το φέρρυ Αίγιο προς αγ.νικολαο, που άμα πάς Σκανδιναβία κάθε 500 μέτρα υπάρχει φέρρυ για απέναντι,τί να λέμε τώρα, ολόκληρο υπουργείο Ναυτιλίας και μαραζώνει ο κόσμος.

  2. Σιγά μην αφήσουν οι παπάδες που έχουν τα φέρυ μποτ περάματος-Σαλαμίνας να προχωρήσει το έργο
    Μια ζωή ελλαδιστάν θα είμαστε…

  3. 30 χρόνια περιμένω την γέφυρα, πολλά τα λεφτά που θα χάσουν οι πλοιοκτήτες ,αλλά το Κράτος δεν σκέφτεται τους φτωχούς ιδιοκτήτες που ζουν στην Σαλαμίνα αλλά δουλεύουν στον Πειραιά έλεος πια.

    • Όπως και τα τρένα στην ελλαδισταν δεν πρόκειται να λειτουργεί σου ποτέ τα λεφτά είναι πολλά για για τα διυλιστήρια πετρελαίου κ για τα μεταφορικά των εφοπλιστών

  4. Ποιοι παπάδες ρε; Ενα είχε το μοναστήρι της Φανερωμένης και τώρα δεν έχει κανένα , όλα σε αλητες που αισχροκερδουν ανήκουν. ένα προνόμιο για τους μόνιμους κατοίκους δεν υπάρχει, ντροπή τους.

  5. Και όταν τυχαίνει και κάνουν απεργία “γιατί έτσι θέλουν” ο κοσμάκης ταλαιπωρείται πάρα πολύ και πιο πολύ ακομη σκεφτείτε τα ασθενοφόρα με επείγον περιστατικά!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ