Ηλικιωμένη σε αναπηρικό καρότσι επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος για την Αθήνα αλλα την πήγαν στα Τίρανα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδιανόητη ταλαιπωρία βίωσε ηλικιωμένη γυναίκα όταν ο συνοδός εδάφους αντί να την βοηθήσει να επιβιβαστεί στην πτήση για Αθήνα, την έβαλε σε αεροπλάνο με προορισμό τα Τίρανα! Η 83χρονη είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο και δεν αντιλήφθηκε το λάθος στο Αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης.

Σύμφωνα με την διοίκηση του αεροδρομίου, ο συνοδός είχε πρόβλημα επικοινωνίας μαζί της καθώς εκείνη δεν μιλούσε γερμανικά ή αγγλικά. «Η αιτία ήταν μια ατυχής αλυσίδα περιστάσεων. Λυπούμαστε πολύ για αυτό το περιστατικό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η κόρη της δήλωσε την γερμανική εφημερίδα Nuernberger Nachrichten ότι η 83χρονη ταξίδευε για να επισκεφθεί οικείους της στην Ελλάδα. Μετά την άφιξή της στην αλβανική πρωτεύουσα, η ηλικιωμένη τηλεφώνησε στην κόρη της, η οποία κανόνισε την διαμονή της μέχρι την επόμενη πτήση για την Αθήνα.

Πρόσθεσε, δε, πως αδυνατεί να καταλάβει πώς μπόρεσε να συμβεί το μπέρδεμα αυτό από την στιγμή που η μητέρα της δεν είχε εισιτήριο για τα Τίρανα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Αεροδρομίου Νυρεμβέργης, ελήφθησαν μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. Επιπλέον, προσφέρθηκε να καλύψει η διοίκηση όλα τα έξοδα που προέκυψαν από το λάθος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ