Πετρος Κασιμάτης: Οι αγνοούμενοι της Κύπρου – Ζω για να το διηγούμαι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την 5η εκδοση του πολύκροτου βιβλίου του παρουσιάζει τη Δευτέρα στις 8μμ ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Πέτρος Κασιμάτης στο Ίδρυμα Θεοχαράκη. Το βιβλίο αφορά τη μεγάλη αποκαλυπτική έρευνα για την υπ. αριθμόν 1 Εθνική υπόθεση σχετικά με τους επιζώντες αγνοούμενους της Κύπρου .

IMG 8750

Ο Κασιμάτης που είχε μια μυθική καριέρα στη δημοσιογραφία και με αυτη την πολύκροτη ερευνα του απονεμήθηκε το Βραβείο Μπότση δίνει νεα ανατριχιαστικά στοιχεια για τους επιζώντες αιχμαλώτους του Αττιλα . Στο πάνελ θα βρισκονται ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κων. Φλώρος , ο πρ. πρεσβης της Κύπρου Κ.Κενεβέζος (διατελέσας και υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας) ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Λιάνης ,ενω κειμενα απο το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη. Την παρουσίαση συντονίζει ο Βασ. Χατζηιακώβου.

Το βιβλίο”13 Περιστέρια -οι τελευταίοι επιζώντες αγνοούμενοι της Κύπρου” είναι μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία με ντοκουμέντα που κόβουν την ανάσα. Είναι γνωστό αυτό που είχε πεί ο Πανεπιστημιακός Νεοκλής Σαρρής γι αυτό το βιβλίο:

“Αν καεί η βιβλιοθήκη σας με ολα τα βιβλία κι απομείνει αφθαρτο το βιβλίο του Κασιμάτη για την Κύπρο, μην σας νοιάζει για ολα τα αλλα που θα εχουν καεί. Τα “13 Περιστέρια” είναι ο συμπυκνωμένος πλούτος του Ελληνισμού”.

Ολοι μιλούν γι αυτό το βιβλίο γιατί αποτελεί την επιτομή μιας συναρπαστικής ερευνας ενός κορυφαίου δημοσιογράφου που παρά τις περιπέτειες και τους κινδύνους αποκάλυψε το δικό μας εξπρες του μεσονυχτίου!!

Οπως ειπε ο Πέτρος Κασιμάτης που έχει καλύψει 10 πολεμικές αναμετρήσεις κι έχει γράψει 16 βιβλία εζησε τη μεγαλη περιπέτεια της γραφης και της ερευνητικής δημοσιογραφίας με αυτό το βιβλίο για να μπορει να το διηγείται , να ξεδιπλώνει την Αργοναυτική εκστρατεία του Ελληνισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ