Η δήλωση Μεντβέντεφ που ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δυτικές χώρες που φέρεται να «ενέκριναν τη χρήση» των όπλων εκτεταμένου βεληνεκούς τους στη ρωσική επικράτεια (ανεξάρτητα από το αν μιλάμε για παλιά ή νέα μέρη της χώρας μας) πρέπει να κατανοήσουν ξεκάθαρα τα εξής:

1. Όλος ο στρατιωτικός τους εξοπλισμός και οι ειδικοί που πολεμούν εναντίον μας θα καταστραφούν τόσο στο έδαφος της πρώην Ουκρανίας και στο έδαφος άλλων χωρών, εάν από εκεί πραγματοποιηθούν επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.
2. Η Ρωσία λαμβάνει ως γεγονός ότι όλα τα όπλα μεγάλης εμβέλειας που χρησιμοποιούνται στη πρώην Ουκρανία ελέγχονται ήδη άμεσα από στρατιωτικό προσωπικό των χωρών του ΝΑΤΟ. Δεν πρόκειται καθόλου για «στρατιωτική βοήθεια», αλλά για συμμετοχή σε έναν πόλεμο εναντίον μας. Και τέτοιες ενέργειές τους μπορεί κάλλιστα να γίνουν casus belli.
3. Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να αποφασίσει πώς θα χαρακτηρίσει τις συνέπειες πιθανών αντίποινων σε εξοπλισμό/εγκαταστάσεις/στρατιωτικό προσωπικό μεμονωμένων χωρών του μπλοκ στο πλαίσιο του άρθρου. 4 και 5 της Συνθήκης της Ουάσιγκτον.

Κατά πάσα πιθανότητα, η ηγεσία του ΝΑΤΟ θέλει να προσποιηθεί ότι μιλάμε για κυρίαρχες αποφάσεις μεμονωμένων χωρών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας για υποστήριξη του καθεστώτος του Κιέβου και δεν υπάρχει λόγος να εφαρμοστεί εδώ ο κανόνας της Συνθήκης του 1949 για τη συλλογική αυτοάμυνα .

Αυτές είναι επικίνδυνες και επιβλαβείς παρανοήσεις. Μια τέτοια «ατομική βοήθεια» από τις χώρες του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας, είτε πρόκειται για τον έλεγχο των πυραύλων κρουζ μεγάλης εμβέλειας είτε για την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία, αποτελεί σοβαρή κλιμάκωση της σύγκρουσης. Η πρώην Ουκρανία και οι σύμμαχοί της στο ΝΑΤΟ θα λάβουν μια απάντηση τέτοιας καταστροφικής δύναμης που η ίδια η Συμμαχία απλά δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο να παρασυρθεί στη σύγκρουση.

Και όσο κι αν φλυαρούν οι συνταξιούχοι του ΝΑΤΟ ότι η Ρωσία δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ μη στρατηγικά πυρηνικά όπλα εναντίον μας στην πρώην Ουκρανία, και ακόμη περισσότερο σε μεμονωμένες χώρες του ΝΑΤΟ, η ζωή είναι πολύ χειρότερη από τον επιπόλαιο συλλογισμό τους.
Πριν από μερικά χρόνια, επέμεναν ότι η Ρωσία δεν θα έμπαινε σε ανοιχτή στρατιωτική σύγκρουση με το καθεστώς Μπαντέρα, για να μην τσακωθεί με τη Δύση. Λάθος υπολογίσαμε. Γίνεται πόλεμος.

Η χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων μπορεί επίσης να υπολογιστεί εσφαλμένα. Αν και αυτό θα ήταν μοιραίο λάθος. Άλλωστε, όπως πολύ σωστά σημείωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν πολύ υψηλή πληθυσμιακή πυκνότητα. Και για εκείνες τις εχθρικές χώρες των οποίων τα εδάφη είναι πιο μακριά από την περιοχή κάλυψης τακτικών πυρηνικών όπλων, υπάρχει τελικά μια στρατηγική δυνατότητα.

Και αυτό, δυστυχώς, δεν είναι εκφοβισμός ή πυρηνική μπλόφα. Η τρέχουσα στρατιωτική σύγκρουση με τη Δύση εξελίσσεται σύμφωνα με το χειρότερο δυνατό σενάριο. Υπάρχει μια συνεχής κλιμάκωση της ισχύος των εφαρμοστέων όπλων του ΝΑΤΟ. Επομένως, σήμερα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τη μετάβαση της σύγκρουσης στο τελικό της στάδιο.

  1. Ο κόσμος είναι έτοιμος να καταστραφεί!! Μοναδικός υπαίτιος οι δυτικές ελίτ!! Η ηγεμονία!! Η παγκόσμια κυριαρχία!! Άνθρωποι χωρίς ιερό και όσιο!!! Άθεοι χωρίς Χριστό!!! Έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο!!! Είναι έτοιμοι ακόμη μια φορά να αιματοκυλισουν τον κόσμο!!!

    • Φίλε μου θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις λίγο τι κάνουν τα φασιστικά στρατεύματα του Κρεμλίνου στους αμάχους πριν μιλήσεις

        • Ο φασιστας που λες πηρε 87%, ενω ο ναζι-φασιστας ζελενσκι κυβερναει χωρις εκλογες, εχει ληξει η θητεια του, οσο για τους αμαχους η ρωσια πηγε να απελευθερωσει τους ρωσιφωνους, κι αν ηθελε να σκοτωσει εστω και τους ναζι ουκρανους αμαχους, θα χε φτασει στην πολωνια εδω και 1 χρονο τωρα ο ρωσικος στρατος

          • Σωστότατη τοποθέτηση. Και πολλή υπομονή κάναμε πια με τα αμερικανακια που χώνονται παντού…

      • Φίλε μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλω θέλω να καταλάβεις ότι κανένας δεν είναι υπεράνω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει η είναι κακός η καλός. Απλός υπάρχουν χώρες που θέλουν να αποδυναμώσουν την Ρωσία για να μπορέσουν μετά εύκολα να διαλύσουν τους υπόλοιπους πού δεν θέλουν να συμμετέχουν σε οτιδήποτε αλλα αναγκαστικά θα υπακουνε και θα κάνουν ότι τους πούνε.Αν είσαι θρησκος τότε θα έχεις καταλάβει ότι όλες οι προφητείες βγαίνουν αληθινές και κάνουν πάταγο μπροστά σε όλα και όλους. Αν σκεφτείς καλά όλα όσα γίνονται στον κόσμο θα καταλάβεις ότι αυτός ο Ρώσος είναι εκείνος που κρατάει στα χέρια του την μοίρα όλου του κόσμου,αν δεν ήταν αυτός τότε θα είχαν διαλύσει προπολου οι Δυτικοί τον πλανήτη μας έτσι για να κάνουν τις ορέξεις τους.

  2. Αυτό που ξεχνάει συνειδητά το φασιστικό καθεστώς του Κρεμλίνου είναι η υπογραφή της συνθήκης της Βουδαπέστης οπότε αν η δύση θέλει μπορεί πολύ εύκολα να μπει και να διαλύσει τα φασιστικά στρατεύματα που φέρουν το Ζ. Επίσης ο κύριος (;) Μεντβέντεφ δεν μας έχει πει πως γίνεται να στηρίζουν ότι κάνουν αγώνα κατά του ναζισμού αλλά οι δυνάμεις τους να είναι γεμάτες από νεοναζιστικές ομάδες; Επίσης πως γίνεται αυτοί που και καλά πάνε να “προστατεύσουν” τους πολίτες να τους πιάνουν με κάμερες να εκτελούν αμάχους;

    • Δηλαδή οι δυτικοί δεν εκτελούν και βασανίζουν αμάχους; Ο ζελενσκυ με δυτικές εντολές δεν έκανε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κυρίως και εναντίον Ελλήνων κάτι που θα έπρεπε να μας απασχολεί….. Που διαβάζεις τα νέα σου?

  3. Όντως κύριε Γιώργο μοναδικός υπαίτιος οι δυτικές ελίτ!! Η ηγεμονία!! Η παγκόσμια κυριαρχία!! Δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει ακόμη καταλάβει τι έρχεται!!!

  4. Αντορωσολαγνε έχεις πολύ πλάκα. Βγάλε το ΓΡΑΣΣΟ από τα μάτια και άσε το μυαλό σου να δουλέψει. Φασίστες αν είναι οι Ρώσοι, τότε τι είναι οι Ουκρανοί αζοφιτες? Αποδεικνύεις ότι είσαι ανιστορητος. Και μιας και αναφέρεις για συμφωνίες Βουδαπέστης. Μήπως εσκεμμένα ξεχνάς την συμφωνία του 1992 περί μη επέκτασης του ΝΑΤΟ πέραν των τότε συνόρων του? Μήπως ξεχνάς την συμφωνία του 2024 μεταξύ Ρωσίας, Γερμανίας, Πολωνίας και Ουκρανίας? Μήπως ξεχνάς πως ανέβηκε στην πολιτική σκηνή ο Ζελενσκυ και γιατί? Μήπως ξεχνάς ότι καμία από τις χώρες αυτές που υπόγραψαν το 2014 δεν τίμησε την υπογραφή του και τι κάνει σήμερα? Μήπως δεν ξέρεις τι περιελάμβανε αυτή η συμφωνία? Ξέρεις ότι η Ουκρανία δεν υπήρξε ποτέ κράτος, αλλά είναι δημιούργημα του Στάλιν? Μήπως δεν ξέρεις ότι στην πλειονότητα ο πληθυσμός της Ουκρανίας είναι Ρώσοι?Αν λάβεις λοιπόν υπόψιν όλα αυτά, θα ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΩΣΑΝΑ!!! ΕΙΔΟΝ ΤΟ ΦΩΣΒΤΟ ΑΛΗΘΗΝΟΝ ΑΦΟΥ ΣΚΟΥΠΗΣΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΡΑΣΣΟ ΑΠΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ!!!!

    • Και λίγα του είπες του αντιρωσολαγνου!Γρασσο στα μάτια και μαρμελάδα στ αυτιά έχει!Μητσοτακόπληκτος είναι ανήκει στο πραγματικό 20% που μας κυβερνάει!Το τέλος της Ουκρανίας όμως είναι οριστικό!Και μαζί με την Ουκρανία τελειώνει και το Δολάριο όπως και η Ε.Ε!

    • Δεν υπήρχε καμία συμφωνία για μη επέκταση του νάτο ο νικητής δεν έχει ανάγκη να ικανοποιεί κανένα αίτημα του ηττημένους αντιθέτως υπήρχε απειλή προς την Ρωσία να μην επέμβει σε εσωτερικές αποφάσεις σε αυτά τα κράτη αλλιώς θα επέμβουν οι Αμερικανοί το τι ακριβώς ειπώθηκε υπάρχει στην επίσημη σελίδα του νάτο αν αυτό που λες είναι αλήθεια στείλε το Λίνκ να την δω γιατί μέχρι τώρα δεν βρισκο κάτι επίσημο σε αυτό που λες

    • η Ουκρανία ως έθνος προϋπήρχε της Ρωσίας…το Κιεβο ήταν πρωτεύουσα όταν η Μόσχα ήταν ένα ξύλινο χωριό..
      Όταν το ΚΚΣΕ καταρημαξε την Ουκρανία και 7.0000.000 πέθαναν από.πεινα . μετά δεχηκαν τους Γερμανούς ως απελευθέρωσες και όντως υπήρχαν τάγματα SS από ουρανούς…το.πρσγμα στράβωσε όταν ο Κρουτσεβ ( ουκρανική καταγωγης) δώρισε την Κριμαία ( η οποια οντως εχει Ρωσσικη νοοτροπια , συμπεριφορα και φρονημα ) στην Ουκρανια. ( από την μια τσέπη στην αλλη). Η Ουκρανοί πολεμούν για το έθνος τους όπως το φαντάζονται. Η Δύση με προεξαρχοντες τους Γερμανους , τους υποστηρίζει αποβλεποντας στην ανοικοδόμηση της (βιομηχανικη; τεχνικη;τεχνολογικη ;οικιστικη και την πλουσια γεωργική της παραγωγή. Οι δε Ρώσοι παθαίνουν υστερία, αισθανόμενοι ότι πιθανόν το ΝΑΤΟ να βρεθεί ante portas ..;Ως Έλληνες ας μην έχουμε ψευδαισθησεις , ουδεποτε ειχαμε σοβαρη στήριξη από το Ξανθό γένος και οποτε τους πιστέψαμε κλάψαμε πικρά…

        • Αλήθεια μήπως γνωρίζεις ότι ο ιδρυτής της φιλικής εταιρείας ο Αλέξανδρος Υψηλάντης πέθανε από την φυλακή στην Αυστρία που τον κατέδωσαν οι φίλοι μας οι Ρώσοι! Απλά ήθελαν αντιπερισπασμό για τους Οθωμανούς και τους βόλευε αρχικά. Μετά το μετάνιωσαν και δεν ήθελαν με κανένα τρόπο να κερδίζουν οι Έλληνες, την Κωνσταντινούπολη την ήθελαν για τον εαυτό τους. Θεωρούσαν εαυτούς τους συνεχιστές της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και για αυτό δεν θα έδιναν ποτέ τα στενά και την πόλη σε εμάς. Τον Κεμάλ αυτοί τον όπλισαν και τον χρηματισαν με άπειρα χρήματα (το ΑΕΠ της Τουρκίας ενός έτους) για να χτυπήσει τους Έλληνες, να διαβάσεις την στρατιωτική ιστορία του Παπαφλωρατου να καταλάβεις.

          • Μήπως το έκαναν αυτό επειδή ο Βενιζέλος πιο πριν έστειλε στρατό κατά των μπολσεβίκων…..;;;;;

          • Φίλε μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλω θέλω να καταλάβεις ότι κανένας δεν είναι υπεράνω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει η είναι κακός η καλός. Απλός υπάρχουν χώρες που θέλουν να αποδυναμώσουν την Ρωσία για να μπορέσουν μετά εύκολα να διαλύσουν τους υπόλοιπους πού δεν θέλουν να συμμετέχουν σε οτιδήποτε αλλα αναγκαστικά θα υπακουνε και θα κάνουν ότι τους πούνε.Αν είσαι θρησκος τότε θα έχεις καταλάβει ότι όλες οι προφητείες βγαίνουν αληθινές και κάνουν πάταγο μπροστά σε όλα και όλους. Αν σκεφτείς καλά όλα όσα γίνονται στον κόσμο θα καταλάβεις ότι αυτός ο Ρώσος είναι εκείνος που κρατάει στα χέρια του την μοίρα όλου του κόσμου,αν δεν ήταν αυτός τότε θα είχαν διαλύσει προπολου οι Δυτικοί τον πλανήτη μας έτσι για να κάνουν τις ορέξεις τους.

        • Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι μας στο ΝΑΤΟ μας έχουν κάνει προτεκτοράτο τους. Κάποτε απελευθερωθηκαμε με την βοήθεια των Ρώσων.

      • Μάλλον τα μπέρδεψες: Το Κίεβο αναδείχτηκε σαν πρωτεύουσα των Ρως (κατοπινοί Ρώσοι.). Η γειτνίαση με τους κύριους εχθρούς τους, τους έκανε να μεταφέρουν την πρωτεύουσά τους στην Μόσχα. Κράτος Ουκρανών ΠΟΤΕ δεν υπήρξε. Τα στρατιωτικά έγγραφα του Ελληνικού Επιτελείου, κατά την ατυχή αποστολή 23500 Ελλήνων εναντίον των Μπολσεβίκων αναφέρουν την περιοχή επιχειρήσεων ως “Μεσημβρινή Ρωσία”. Το ότι ο Στάλιν προσδιόρισε την περιοχή ως Λ.Δ.της Ουκρανίας (από το τοπωνύμιο) έχει τις αναλογίες του με την ΠΓΛΔ της Μακεδονίας. Να την δεχτούμε, λοιπόν, σαν Κυρίαρχη Χώρα;

    • Μα δεν είναι θέμα γράσου αγαπητε! Ο άνθρωπος είναι ανιστόρητος απλά. Ζει το αμερικανικό όνειρο που θα εξελιχθεί σε αμερικανικό όνειδος..,

  5. Τελικά τα καλά σαυτόν τον κοσμο έρχονται μόνο με πόλεμο. Ας τελειώνουμε μια και καλή με τους δυτικούς. ας είναι ευλογημένο το έθνος των Ρώσων.

    • Όποιος υποστηρίζει κωλο αμερικανάκια μάλλον είναι χαζός, σε καμία χώρα δεν έχουν βοηθήσει πραγματικά, μόνο το συμφέρον τους κοιτάνε. Η Ρωσία δεν έβαλε πυρηνικά στιν Κουβα,αυτή πάνε γυρεύοντας που πάνε όλο και πιο κοντά. Το κακό ειναι οτι στο τέλος όλη χαμένη θα βγούμε ,καλο θα ήταν να ξέραμε πηγή του κακού, ειναι ο χαζό πρόεδρος τους η κωλο εβραίοι πίσω του…….

  6. Πάμε ολοταχώς στο γκρεμό καί μερικοί γράφουν ακόμη μαλακίες ο κουκουλοφόρος καλεσμένος δεν ήταν φασίστας όσο για τίς συμφωνίες αυτές είναι τού κώλου ποιός τής σέβεται όταν ξυπνήσουμε θα είναι αργά δείτε τη συμπεριφορά με το Ισραήλ δύο μέτρα καί δύο σταθμά

    • Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι μας στο ΝΑΤΟ μας έχουν κάνει προτεκτοράτο τους. Κάποτε απελευθερωθηκαμε με την βοήθεια των Ρώσων.

  7. Επιτέλους πρέπει να πάρουν το μάθημα που τους αξίζει.Εστω και ένας παγκόσμιος πόλεμος είναι δινο για την ανθρωπότητα όμως δεν γίνεται να μας έχουν μόνο για αριθμητικά νούμερα.

  8. Θα μας πεις και τι έκαναν τα ουκρανικά φαστστάκια το 2014 στο εργατικό κέντρο στην Οδησσό (υποκινούμενοι και βοηθούμενοι από την Αμερικανική μπότα)? Εκεί δεν σκοτωθηκαν βιάστηκαν και κάηκαν αθώοι άνθρωποι νεαρές γυναίκες και νέοι άντρες?
    Επιλεκτική μνήμη έχετε ορισμένοι.

    • Γαμιετε η κολωρωσια και οι εδω υποστηριχτες του φασιστοχιτλερ πουστην!! Φωτια και παλουκομα σε βρομοπουτιν και σκατομετβεντεφ!! ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!✌✌✊✊

      • Ρε χαζοβιολη τησ τηλεόρασης ότι βλέπεις το πιστεύεις με τα μάτια κλειστά. Ψάξε και μάθε πόσες χώρες διάλυσε και σκότωσε αθώα παιδιά ο Αμερικανός για να βρει πετρέλαιο.Σε όποια χώρα και να πήγε δήθεν για συνεργασία στο τέλος οι επιζώντες βρέθηκαν να είναι μετανάστες στην χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη. Είσαι άμυαλος και λες βλακειες επειδή εσένα δεν αγγίζει το κακό αλλά όταν χάσεις κάποιον δικό σου άδικα τότε να σε δω να βγάζεις γλώσσα. Εμένα οι γείτονες μού Ουκρανοί άλλαξαν γνώμη για ρωσια και μάλιστα πιραν διαβατήριο ρώσικο όπως πολλοί άλλοι επειδή γύρισαν πίσω και ιδαν τι πραγματικά συνέβη στην χώρα τους.

  9. Καλό πού και πού να μη ξεχνάμε, φασίστες και μη σε αυτόν τον τόπο, ότι εαν δεν ήταν οι Ρώσοι με τον Ρωσωτουρκικό πόλεμο του 1829, δεν θα ελευθερωνόμασταν ποτέ, κι ο Σουλτάνος δεν θα μας αναγνώριζε ποτέ επαναλαμβάνω ως κράτος ανεξάρτητο. Αυτό έγινε λοιπόν λόγω της πίεσης των Ρώσων που το έβαλαν ως όρο στην συνθήκη κατάπαυσης του πυρός, καθώς τα στρατεύματά τους είχαν φτάσει έως την Ανδριανούπολη και υποχρέωσαν τον Σουλτάνο να το αποδεχθεί ένα έτος αργότερα με την συνθήκη του Λονδίνου. Κάποιοι λοιπόν θεωρούν πως ελευθερωθήκαμε λόγω του Ναυαρίνου, η οποία ναυμαχία κιόλας έγινε λόγω των συμφερόντων των Αγγλογάλλων στην βόρεια Αφρική.. Αποικιοκράτες του κερατά. Μετα συγχωρήσεως. Για να ευχαριστήσουμε τους Ρώσους εμείς στείλαμε έναν αιώνα μετά το 1919 εκστρατευτικό σώμα στην Κριμαία, στην Κριμαϊκή εκστρατεία, ώστε να εξοντώσουμε τους Μπολσεβίκους. Ποιοί; εμείς. Ποιούς; τους αδελφούς κι ομόδοξους Ρώσους. Ακολούθησε η Μικρασιατική καταστροφή, αφού ενίσχυσαν τον Κεμάλ. Καλά να πάθουμε. Οχι!!! Καλά να πάθουμε. Και; τώρα οι εβραιοσιωνιστές μασόνοι που μας κυβερνούν, στέλνουν όπλα στους ναζιστές Ουκρανούς να σκοτώνουμε Ρώσους με τα όπλα μας. Τί περιμένουμε και για πόσο να μας χαρίζονται οι Ρώσοι; ενω έχουμε δυο βασεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στο έδαφός μας; Αλεξανδρούπολη-Σούδα. Τέλος να μη ξεχνάμε πως ο μόνος ηγέτης που προσπάθησε να ανασυντάξει αυτόν τον τόπο, ήταν ο Καποδίστριας, υποργός εξωτερικών του Τσάρου που μας τον έστειλε, και ασφαλώς τον φάγανε κι αυτός, κι έκτοτε έχουμε…Κούληδες. Αυτά για τον φίλο μας που είπε κάποια φωνήεντα για τους Ρώσους. Να προσέχει τί λέει, ή καλύτερα να μη μιλά.

  10. Προφανώς αφού αντιπαθεί τους Ρώσους ο φίλος μας θα συμπαθεί το…Nemo, κι όλα τα εκτρώματα της φετινής Γιουροβίζιον. Ε, καλά τότε. Καλό παιδί θα είναι. Σαν κι αυτούς. Η Ευρώπη έχει βυθιστεί στο σκοτάδι. Εαν ελπίζουμε σε κάτι είναι μήπως και…τυχόν, οι Ρώσοι μας χαρίσουν κάποια ηλιαχτίδα φωτός.

  11. το ευχάριστο τελειώνει ο κόσμος γυρίζουμε στη λίθινη εποχή οπότε τα λόγια περιττά…που θα πέσει ο πρώτος βαλλιστικος!…από κάτω ερημια τιποτ αλλο

  12. o MEDTVEDEF πολύ καλά τα λέει η παγκοσμια ΕΛΙΤ η αμερικανική ΕΛΙΤ η ομογενηστικη ΕΛΙΤ οι ζαμπλουτοι κοιτάνε την πάρτι τους νομίζοντας ότι θα #σωθουνε#…στα πολυτελή καταφύγια γων εκατομμυρίων αααααα ρε χαμένοι στην ερημιά σας όλοι σας !….πυρηνικά και τέλος ο Μενβεντεφ τα λέει.. Ο έχων αυτιά ακούει

    • Αυτιά έχουν όλοι. Ορθολογική κρίση και λογική τους λείπει. Η Ευρώπη κοιμάται όρθια. Όλες οι αποφάσεις υποκινηθήκαν εξ Αμερικής. Φτάνει. Και πολλή υπομονή έκαναν ως τώρα οι Ρώσοι.

  13. Θλίβομαι διαβάζοντας αυτά που γράφετε απερίσκεπτα. Μιλάτε για πόλεμο, για επιστροφή στη λίθινη εποχή, κάποιοι κατηγορείτε τους Δυτικούς κάποιοι τους Ρώσους, κάποιοι έχετε θεοποιήσει τους Δυτικούς και κάποιοι τους Ρώσους. Κανείς δεν σας χάρισε τίποτα. Ο καθένας ανάλογα με το τι τον συνέφερε τη δεδομένη στιγμή φάνηκε ότι ευνόησε. Παιδιά δεν έχετε; Ή θεωρείτε ότι εσείς κι οι οικογένειες σας θα γλιτώσουν;

    • Ακριβώς επειδή έχουμε παιδιά το επιθυμούμε. Εσύ τα παιδιά σου που θες να μεγαλώσουνε. Σε ένα περιβάλλον ελεύθερο ή σε ένα περιβάλλον του καταναγκασμού και του ελέγχου; Τα ραβασάκια εξόδου από το Μάτριξ θα τα λάβουνε συγκεκριμένοι άνθρωποι από τον Άγιο Τριαδικό Θεό,για να καθαρίσει ο πλανήτης από την νοοτροπία του σκότους. Και όποιος έπιασεν επιασεν που έλεγε και μια ψυχή…..

    • Ευη έχεις δίκιο από την ουδέτερη σκοπιά που τα βλέπεις. Αλλά αν είναι τα παιδιά μου να είναι υποχείρια του σκοταδισμού που έρχεται εξ Αμερικής, κι εννοώ την οποιαδήποτε μοντερνιστικη μαλακια μας πασάρουν, καλύτερα να χαθούμε υπερήφανοι με ψηλά το κεφάλι ως Έλληνες κι ως ορθόδοξοι, παρα να γίνουν όλοι σκλάβοι των ιδεών τους.

  14. Ήρθε η ώρα να ξετινάξει ο πλανήτης τον καρκινογόνο οργανισμό (ανθρώπινο είδος) από πάνω του!
    Μόνο ένας πυρηνικός πόλεμος ολοκληρωτικά θα γίνει μια νέα αρχή του πλανήτη Γη 😉😘 😀😃

  15. Για έναν λοιμό, εκατομμύρια νεκροί στην Ουκρανία επί Στάλιν έχει ακούσει κάποιος ??????,παράλληλα έφευγαν τόνοι σιτάρι για Αμέρικα!!!!! Ένας από τους λόγους που οι νατερναλ δυτικοί μίσησαν την Ρωσία ήταν εξ αιτίας των εγκλημάτων των μπολσεβίκων!όπου και να πήγαν !!!! Εάν δεν επικρατούσε ο κομμουνισμός η Ρωσία θα ήταν η βασίλισσα των εθνών !!!θα,έτρεμαν να αναπνεύσουν !!!! Οι δυτικοί νεατερναλ ναζι!!!!!! Τώρα ? Τα φίδια βγήκαν από της τρύπες!!!!!

  16. Όταν η αλήθεια η κακοποιείται η δεν γράφεται όπως πραγματικά είναι, αναμενόμενο και το αποτέλεσμα η διχόνοια, η έχθρα, ο διχασμός η έκρηξη.
    Μια ουδέτερη ματιά στα γεγονότα ίσως σας θέλουν να έχετε σκέψη κάπως καθαρή.
    Ποιος θα ήταν ο κακός και ποιος ο τυχερός εάν η Δυτική Ελίτ είχε δώσει την αρχή αυτής της στρατιωτικής επιχείρησης και όχι πρώτη η Ρωσία?
    Γιατί παραγράφεται τις τόσες προσπάθειες που είχαν προηγηθεί μεταξύ ηγετών Δύσης και Κρεμλίνου ώστε να αποφευχθεί αυτή η σύρραξη.
    Πως και σε βάθος πόσα χρόνια πριν και για ποιο λόγο η Ουκρανία είχε τέτοιου είδους προετοιμασία σε στρατηγικούς στόχους, σε εμπόλεμο υλικό σε εγκαταστάσεις της CIA ,ώστε να ελέγχει πλήρως τον εναέριο
    χώρο της.
    Γιατί το μυστικό ταξίδι του αρχηγού της CIA στο Κίεβο. Πόσα πιθανόν άλλα.
    Γιατί διαλύθηκε η πρώην Σοβιετική Ένωση και αμέσως άρχισε η διάσπαση σε πολλά κρατίδια -διαίρει και βασίλευε.
    Οι εποχές που ακολουθούν είτε αρέσουν, είτε δεν αρέσουν αυτός ο διαχωρισμός και αυτό το μίσος μεταξύ Δύσης και Ανατολής αφήνεται στην καταγραφή των ιστορικών γεγονότων.
    Η Ευρώπη έκλεισε το κύκλο της ως διχασμένη Ευρώπη.
    Μπορεί ο χρόνος να μην είναι ο κατάλληλος αλλά όλα εκεί οδηγούν.
    Και από άποψη απόστασης η λογική θέλει την περισσότερο σύντομη διαδρομή.
    Και από λαϊκή ρήση να το θέσεις με τον γείτονά σου μη πηγαίνεις σε χρόνια έχθρα.
    Και από άποψη ισχυρών να το εξετάσεις πάλι ο χαμένος παραμένει ο μη ισχυρός.
    Και από άποψη κοινής γνώμης να το δεις η ανθρωπότητα δεν αντιδρά.
    Επομένως κάτι δεν παίζεται σωστά από την Δυτική Ελίτ που δεν θέλει να παραδεχθεί τα λάθη της.
    Ο πατριωτισμός του λαού της Ρωσίας καλό είναι να γίνεται μάθημα προς μίμηση.

    • Αυτός ο πατριωτισμός είναι που έλλειψε από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη και από την Ελλάδα. Μας φλομώσαν παγκοσμιοποίηση και καθημερινά σφάζουν δυτικούς οι μουσουλμάνοι. Γινηκε η Ευρώπη δύναμη κι ο αμερικανός φοβάται μην διαιωνιστεί η καλή γειτονία με τους Ρώσους. Γι’ αυτό χωθηκαν τα τελευταία 15 χρόνια στην περίμετρο. Και μόνο το οτι ο Πούτιν αιτήθηκε την ένταξη στο ΝΑΤΟ, το 2000 νομίζω ήταν, κι αυτοί αρνήθηκαν, τα λέει όλα…

  17. Δυστυχώς η ιστορία δεν μας έχει ακόμα ως έθνος διδάξει
    Μονίμως ανιστόρητοι κ.με την λάθος πλευρά, με την Δύση , που από τον 10αι.μ.Χ δεν μας χώνεψε, συνεχώς μας υποβλέπει κ.μας κυνηγά…
    Σταυροφορίες, Φιλοτουρκική πολιτική, ξεκάθαρη, Μικρασιατική καταστροφή, Αγγλική διχαστική πολιτική στον Εμφύλιο,Γερμανική Κατοχή, Βρώμικη Αμερικάνικη πολιτική στη Χούντα, Βρώμικη πολιτική στο Κυπριακό , βρώμικοι δανεισμοί, Δ.Ν.Τ. ….Τί δεν μας έχει πείσει ακόμη ότι είμαστε λάθος??
    Άλλο άν οι δοτοί κ.δοσίλογοι πολιτικοί μας, μας έχουν ξεπουλήσει κ.εμείς ακόμη τους ψηφίζουμε…
    Δυστυχώς…

    • Η Ελλάς και η ορθοδοξία δεν έχουν καμμία θέση στη Δύση. Έχουμε τελείως λαθος τοποθετηθεί και διχαστήκαμε. Μόνο ένας πατριώτης θα μας σώσει…

  18. Πόσα ρωσσοτρολακοα υπάρχουν εδώ ρε…. αλλά μια ζωή έτσι ειναιβοι Ρώσοι μόνο μα κλέβουν να σπάνε να καταστρέφουν και να τρολαρουν ..για αυτό κ μια ζωή σασ γαμανε τηννοικογενεια σασ οι Ρώσοι ηγεμόνες γιατί τρώτε ότι σασ ταΐζουν και μετά όταν φέρνουν την πππ…την τρώτε κ αυτήν..παλιά του Στάλιν τώρα του πουτιν…

  19. Μόνο Ρωσία μακάρι να τους σύρει πυρηνικά να τελειώνουμε κολό Αμερική όπου εβαλε το χέρι της κατάστρεψε το κόσμο και Μόνο η Αμερική εβαλε πυρηνικά σε άλλες χώρες και με ένα ποσταρα πρόεδρο της Ουκρανία ρε πάτε καλά εδώ στην Κύπρο ακόμα μας κρατάνε τουρκη πάλι εβαλε το χέρι τα αμερικανάκια σας και όταν κάνει πόλεμο η Αμερική κανένας δεν λέει τπτ αλλά τώρα τα έχουν όλοι με τους Ρώσους και τι θέλετε ρε να πιάσουν και εκεί βάσης να μπορούν να χτυπήσει της Ρωσίας

  20. Ξαφνικά όλοι τα ξέρουμε όλα. Εγώ θα θυμίσω ότι οι ” Σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα και οι ηλίθιοι γνωρίζουν τα πάντα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ