Νίκος Πλακιάς: Οι αθώοι των ΤΕΜΠΩΝ δεν θα αποτελέσουν άλλοθι και εφαλτήριο για την σκοπιμότητα κανενός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

‘Οι αθώοι των ΤΕΜΠΩΝ δεν θα αποτελέσουν άλλοθι και εφαλτήριο για την σκοπιμότητα κανενός ,
Με αυτή την φράση κλείνει το δελτίο τύπου του δικηγορικού γραφείου ( Θρασυβούλος .Θ. Κονταξής και Συνεργάτες) την μήνυση και αγωγή της εναντίον της Ευρωπαίας ανακρίτριας και εναντίον της Ευρωπαίας εισαγγελέας που χειρίζονται την υπόθεση της σύμβασης 717 της ΕΡΓΟΣΕ

Εκπροσωπώντας μια κατηγορούμενη για την 717 της ΕΡΓΟΣΕ που αναφέρεται ως Λ.Τ το όνομα της .

Βασιζόμενη λέει ότι μόλις χτες το Δικαστήριο του Ελεγκτικού Μηχανισμού έκρινε για πολλοστή φορά ότι ήταν απολύτως νόμιμη και ακύρωσε ενα πρόστιμο εναντίον της ΕΡΓΟΣΕ ύψους αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 2.100.000€.

Καταρχήν δεν σας πάει το μυαλό η κάνετε πως δεν γνωρίζετε ότι αυτά τα πρόστιμα τα σβήνουν για να αποδυναμώσουν το κατηγορητήριο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας .
Και αφού ήσαστε τόσο σίγουροι για την αθωότητα της γιατί δεν μας λέτε και το όνομα της και την αναφέρετε ως Λ.Τ

Και αν είστε τόσο σίγουροι εγώ είμαι πρόθυμος να πάμε να ζητήσουμε στην Εισαγγελέα άρση του τραπεζικού απόρρητου της Κυρίας την τελευταία δεκαετία και αν κάνω λάθος είμαι στην διάθεση σας για τις επιπτώσεις εναντίον μου νομικά η ότι άλλο κρίνετε εσείς.

Όποτε αφήστε τα 57 αθώα θύματα που αναφέρετε και μην τα ξαναπιάσετε στο στόμα σας
Είμαστε εμείς ΕΔΩ !!! για τα παιδιά μας .

Να είστε πολύ προσεκτικοί εδώ δεν μιλάμε για διαζύγια και για χωράφια μιλάμε για ένα έγκλημα που αφορά τους δικούς μας και εγώ θα κάνω ότι είναι δυνατό για να βρεθούν απέναντι στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι και ιδίως της ΕΡΓΟΣΕ
Καταλαβαίνω ότι κάνετε την δουλειά σας αλλά να την κάνετε με σεβασμό απέναντι στους αθώους νεκρούς και όχι με βαρύγδουπες δηλώσεις και τυμπανοκρουσίες γιατί προκαλείτε .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ