Με το νόμο Μητσοτάκη αφέθηκε ελεύθερος και ο παλαιστίνιος βιαστής!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποσχέθηκαν νόμο και τάξη και έχουν μετατρέψει την κοινωνία σε κόλαση με τους νόμους που ψήφισαν και υποχρεώνουν τους δικαστές να αφήσουν ελεύθερους ακόμα και δολοφόνους, όπως είδαμε στην περίπτωση με τον αλβανό στο Μενίδι.

IMG 8712

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τα τραύματα της 33χρονης γυναίκας που βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα, μαχαιρωμένη και κακοποιημένη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ομόνοια, με δράστη έναν 27χρονο από την Παλαιστίνη.

Η άτυχη γυναίκα έχει μώλωπες και εκδορές σε μεγάλο μέρος του σώματος της, ενώ της έχει σπάσει και την κάτω γνάθο.

Να σημειωθεί πως μετά τη σύλληψη του, ο 27χρονος αφέθηκε.. ελεύθερος! Και οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι η παρουσία του δυο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και η απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

traymata 33xronn 1traymatatraymata

Η υπόθεση ξετυλίχτηκε όταν το μεσημέρι της Δευτέρας άντρες της ΔΙΑΣ που περνούσαν από τη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου, στην Ομόνοια, είδαν τον 27χρονο και τους φάνηκε ύποπτος. Σε έλεγχο που του έκαναν βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών, με μήκος λάμας 12 εκατοστά. Έτσι τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, όπου και συνελήφθη.

Την ίδια μέρα λίγο μετά τις 9 το βράδυ της ίδιας μέρας, άλλοι αστυνομικοί που περνούσαν από το ίδιο σημείο άκουσαν κάποιον να καλεί σε βοήθεια από εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Αμέσως οι αστυνομικοί ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου και εκεί εντόπισαν μία πόρτα, κλειδωμένη με λουκέτο από όπου ακούγονταν και οι εκκλήσεις για βοήθεια.

Οι Αστυνομικοί έσπασαν το λουκέτο και εντόπισαν πάνω στο κρεβάτι την 33χρονη από την Αλβανία, δεμένη με υφασμάτινα λουριά σε χέρια και πόδια, τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα, ενώ είχε και τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό της μηρό.

Οι Αστυνομικοί την μετέφεραν στο Τμήμα Ομονοίας όπου κατήγγειλε ότι τον 27χρονο κατηγορούμενο, τον οποίο φυσικά και αναγνώρισε.

Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ