Ο σπαρακτικός θρηνος της μητέρας της Κυριακής Γρίβα που έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να λυγίσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τον τραγικό χαμό της Κυριακής Γρίβα η οποία έπεσε νεκρή από το χέρι του ίδιου του πρώην συντρόφου της ο οποίος της επιτέθηκε θανάσιμα με μαχαίρι.

Για την μητέρα της άτυχης κοπέλας ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε εκείνο το βράδυ της 1ης Απριλίου.

Η χαροκαμένη γυναίκα μίλησε σε κακή ψυχολογική κατάσταση για την απώλεια τονίζοντας ότι της λείπει πολύ η κόρη της και παρακαλάει να την δει στο ύπνο της!

Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή «Πρωινό»:

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Πόσες φορές πήγε το δάχτυλό μου στο τηλέφωνο; Να την πάρω; Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα είχα πάει σπίτι της Κυριακής να πιω καφέ. Έκανε τον πιο ωραίο καφέ. Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της. Καμία άλλη μάνα να μην κλάψει το παιδί της. Οι μαμάδες καταλαβαίνουν. Θέλω να την αγκαλιάσω, να την μυρίσω…

Παρακαλάω κάθε βράδυ την Παναγία να μου τη στείλει στον ύπνο μου έστω ένα λεπτό να μου πει «δεν πόνεσα ρε μαμά. Προσέχω πολλά παιδάκια εδώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μυρωδιά της, το κλάμα της. Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω ‘το κοριτσάκι μου, το παιδάκι μου είναι εδώ μέσα. Γιατί το παιδί μου είναι εκεί; Γιατί δεν βρέθηκε κανείς να τη βοηθήσει; Βγήκα από το ψυχιατρείο, είμαι σε φαρμακευτική αγωγή. Να βγουν οι γυναίκες να καταγγείλουν τον κακοποιητή τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ