Οι «άριστοι» του Μαξίμου που θα «έπαιρναν κεφάλια» στο θέμα της προδοτικής παραχώρησης του Αιγαίου στην Τουρκία, φαίνεται ότι… ξεχάστηκαν στη διαδρομή και μαγεύτηκαν από τα «ήρεμα νερά» των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Μέχρι σήμερα, καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από την ελληνική πλευρά για την αποτροπή της λαθραίας χρήσης του σήματος «TurkAegean» από την Άγκυρα, με αποτέλεσμα, ο όρος να έχει κατοχυρωθεί και παγιωθεί στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Γεραπετρίτης και άλλοι «άριστοι», δεν έχουν σταματημό όταν πρόκειται για -εντός των τειχών- γελοιότητα, χυδαιότητα, εμπαιγμό και αλαζονεία με τη στήριξη των καλοταϊσμένων συστημικών ΜΜΕ, αλλά όταν χρειάζεται να υψώσουν ανάστημα για να υπερασπιστούν τα δίκαια της Ελλάδας, το «ράβουν» και εξασκούνται στους τεμενάδες.
Η Τουρκία από την πλευρά της, μεθοδικά και σταθερά, έχει καταφέρει με καμπάνιες εκατοντάδων εκατομμυρίων να ταξιδέψει στα πέρατα της γης το «TurkAegean», το οποίο πλέον καθιερώνεται στις παγκόσμιες συνειδήσειςεξαιτίας της ανικανότητας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία συναινείστην πλήρη παράδοση του Αιγαίου στην Άγκυρα, αρχής γενομένης από το εμπορικό κομμάτι του ονόματος.
Συντονισμένη παγκόσμια προβολή του «TurkAegean» από τις τουρκικές Πρεσβείες!
Το πλέον πρόσφατο παράδειγμα της εγκληματικής πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, σας το παρουσιάζουμε παρακάτω.
Με αφορμή την εβδομάδα τουρκικής κουζίνας, 21-27 Μαΐου, οι Πρεσβείες και τα Προξενεία της Τουρκίας σε όλον τον πλανήτη πραγματοποιούν σχετικές εκδηλώσεις, χρησιμοποιώντας τον όρο «TurkAegean» ως μέρος της επίσημηςπροβολής τους, έχοντάς το είτε ως hashtag στις αναρτήσεις τους, είτε με άμεσες διαφημιστικές αναφορές στα βίντεο που τις συνοδεύουν!
- Πάρτε μια «γεύση» της «πετυχημένης» εξωτερικής πολιτικής της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία κάνει το γύρο του κόσμου:
Im Rahmen der vom 21.-27. Mai stattfindenden Turkish Cuisine Week haben wir die kulinarischen Besonderheiten der ägägischen Küche präsentiert, die bei unseren Gästen großen Anklang gefunden hat. Vielen Dank an alle, die teilgenommen haben.
#TurkishCuisineWeek #Türkmutfağı pic.twitter.com/fsgd1HYh9u
— Türkiye in Hannover (@TC_HannoverBK) May 24, 2024
Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı” belgeseli gösterimi yapıldı. 🎞️
Öğrencilerimize Peynirli Helva ikram edildi. 🍨🇹🇷
#turkishcuisineweek #zerowaste #sustainable #traditional #healthy #turkishcuisinewithtimelessrecipes pic.twitter.com/WC4uVP9mhX— Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü (@yamaniktm02) May 24, 2024
The Turkish Aegean food is prepared by Turkish Chef Erdal Ağat, together with the masterchefs of The Claridges.#turkishcuisineweek #zerowaste #sustainable #traditional #healthy #turkishcuisinewithtimelessrecipes #21-27may 🇹🇷 pic.twitter.com/VYCJ0ZAT29
— Türkiye in India (@TC_YeniDelhiBE) May 24, 2024
Turkish Cuisine Week May 21-27 2024#turkishcuisineweek#zerowaste#sustainable#traditional#healthy#türkishcuisinewithtimelessrecipes pic.twitter.com/WiUmcOwnsR
— Türkiye in Mainz (@TC_MainzBK) May 24, 2024
(1/3) 🇹🇷 As part of Turkish Cuisine Week from May 21-27, our Aegean Cuisine promotional event at @NUST_Namibia received great interest! The dishes we prepared with NUST students were highly appreciated. Thanks to everyone who participated! #TurkishCuisineWeek #AegeanCuisine pic.twitter.com/7AjL4SXpZk
— Türkiye in Namibia (@TC_WindhoekBE) May 24, 2024
(3/3) We also showcased various Aegean dishes at an open buffet, including Flatbread with Spinach, Zucchini Fritters, İzmir style Meatballs, Green Beans in olive oil and Fig Pudding. These delicacies, presented for everyone's enjoyment, received great interest. pic.twitter.com/PJwvWgh0V7
— Türkiye in Namibia (@TC_WindhoekBE) May 24, 2024