Η Τουρκομερίτισσα: Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση με την Ελένη Ουζουνίδου στον ρόλο της αξέχαστης Μαρίκας Νίνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η Τουρκομερίτισσα», σε κείμενο και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, με την Ελένη Ουζουνίδου στον ρόλο της αξέχαστης Μαρίκας Νίνου, μετά τη μεγάλη χειμερινή περιοδεία της ανά την Ελλάδα, έχει επιστρέψει από χθες στο θέατρο Εν Αθήναις, στο Γκάζι.

ouzounidou100541

Το έργο, που εκτυλίσσεται στη θρυλική ταβέρνα «Τζίμης, ο Χονδρός» και ξεδιπλώνει τη μυθιστορηματική ζωή της Τουρκομερίτισσας που έγραψε ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20.00 και τις Κυριακές στις 18.00, έως την Κυριακή 2 Ιουνίου. Η σκηνή του Εν Αθήναις μετατρέπεται σε ταβέρνα και οι θεατές σε θαμώνες και μάρτυρες των σημαντικότερων γεγονότων και των άγνωστων πτυχών της τραγικής ιστορίας της Μαρίκας Νίνου, όπως τα αφηγείται η ηρωίδα της Ελένης Ουζουνίδουστον Τζίμη Μάρκου, που τον ενσαρκώνει ο Δημήτρης Καρατζιάς.

ouzounidou10054

Κι όλα αυτά με φόντο μια Ελλάδα που προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη Μικρασιατική Καταστροφή. Πριν τη διαλύσει ο Β’ Παγκόσμιος, με την Κατοχή, τον λοιμό, τον εθνικό διχασμό, τον εμφύλιο. Μια Ελλάδα, όμως, που ποτέ δεν σταματά να διασκεδάζει και να τραγουδάει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ