Eurovision 2024: Η ανακοινωση της EBU για την αποψινή ψηφοφορία μετά τον αποκλεισμό της Ολλανδιας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ως αποτέλεσμα της μη συμμετοχής από την Ολλανδία στον Μεγάλο Τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι διατηρούν τον αριθμό τους στο επίσημο Running Order. ΔΕΝ θα υπάρχει τραγούδι στη θέση νούμερο 5.

Τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής, που ελήφθησαν μετά την Πρόβα Ενδυμάτων 2 την Παρασκευή 10 Μαΐου, υπολογίστηκαν εκ νέου, έτσι ώστε η Ολλανδία να μην λάβει βαθμούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής πρέπει να κατατάξουν όλα τα τραγούδια από το 1 έως το 26.

Για παράδειγμα, αν η Ολλανδία κατετάγη 9η από μια εθνική κριτική επιτροπή σε μια χώρα, το 10ο τραγούδι κατατάσσεται τώρα στην 9η θέση και θα λάβει 2 βαθμούς και το πρώην 11ο τραγούδι είναι τώρα 10ο και παίρνει 1 βαθμό.

Δεν θα απονεμηθούν βαθμοί στην Ολλανδία από το κοινό.

Οι θεατές στην Ολλανδία εξακολουθούν να επιτρέπεται να ψηφίζουν στον Μεγάλο Τελικό και το αποτέλεσμα της κριτικής επιτροπής της Ολλανδίας παραμένει έγκυρο.

Η EBU θα ενημερώσει όλους τους τηλεπικοινωνιακούς εταίρους ότι η Ολλανδία δεν συμμετέχει πλέον και θα προσπαθήσουμε να μπλοκάρουμε τις γραμμές για το τραγούδι 5. Ζητάμε να μην επιχειρήσει κανείς να ψηφίσει το τραγούδι 5. Εάν κάποιος προσπαθήσει να ψηφίσει για το τραγούδι 5 οι ψήφοι του θα δεν μετράνε, αλλά υπάρχει πιθανότητα να χρεωθούν οι θεατές.

Η Ολλανδία δεν θα εμφανιστεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες: eurovision.tv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ