Χτύπησαν 13χρονο μέσα στο σχολείο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προβληματισμό προκαλεί ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε γυμνάσιο στην Καλαμάτα αλλά έγινε γνωστό στην Αστυνομία αλλά και στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μόλις χθες, Πέμπτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα αυτή τη φορά ήταν ένας 13χρονος. Το πρωί της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια διαλείμματος που γινόταν στο 4ο γυμνάσιο της πόλης, ο μαθητής δέχθηκε επίθεση σε διάδρομο από τρεις συμμαθητές του χωρίς να υπάρχει αιτία, με τους δράστες να τον χτυπούν με μανία με κλωτσιές και μπουνιές στο σώμα και το κεφάλι. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ένας από αυτούς προχώρησε σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε άμεσα μόνο τους γονείς και το ΕΚΑΒ και όχι την Αστυνομία. Χθες, οι γονείς έκαναν σχετικΉ καταγγελία και συνελήφθη ένας 13χρονος με καταγωγή από την Αλβανία καθώς και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας. Πατέρας και γιος αφέθηκαν με ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ οι άλλοι δύο νεαροί δεν εντοπίσθηκαν.

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται επίσης ένας Έλληνας και ένας Ρομά.

Το 13χρονο θύμα είναι καλά στην υγεία του αν και έχει υποστεί σοκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ