Τούρκος υπήκοος μαζι με αλλα τρια άτομα χτύπησαν οδηγό ταξι και του πήραν το αυτοκίνητο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεροκάματο του τρόμου το βράδυ της Παρασκευής για έναν ταξιτζή στο Παλαιό Φάληρο. Ήταν λίγο πριν τις 11 στην οδό Νηρηίδων όταν τέσσερις άνδρες προσποιούμενοι τους πελάτες έκαναν σήμα στο ταξί για να σταματήσει. Όπως και έγινε. Ο οδηγός ταξί πήρε την κούρσα με τους επιβαίνοντες να του υποδεικνύουν το μέρος το οποίο θέλουν να τους πάει.

Κάποια στιγμή, στη λεωφόρο Αμφιθέας, οι τέσσερις άνδρες άρχισαν να επιτίθενεται στον οδηγό, να τον χτυπούν και να τον πετούν έξω από το ταξί και στη συνέχεια να γίνονται καπνός με το κλεμμένο όχημα.

Αμέσως ο οδηγός ειδοποίησε την άμεση δράση με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να εντοπίζουν μετά από λίγο το κλεμμένο ταξί στην οδό Λεωνιδίου στο κέντρο της Αθήνας.

Εντός του οχήματος βρισκόταν μόνο ένα άτομο το οποίο δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσει αναπτύσσοντας ταχύτητα για να διαφύγει με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο και το ταξί να ακινητοποιηθεί. Το άτομο που καθόταν στη θέση του οδηγού ήταν ένας 31χρονος, υπήκοος Τουρκίας. Μετά την πρόσκρουση επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας αλλά οι αστυνομικοί που τον καταδίωξαν πεζή τον συνέλαβαν. Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργατών του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ