Σάλος με την Πεν Νταλαούρα στο twitter – Πως την πάτησαν σε γνωστό Site με την ταυτότητα του δημοφιλούς Account

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνομίλησα πριν λίγο τηλεφωνικά και σε εξαιρετικά πολιτισμένο επίπεδο, με τον Διευθυντή του Πρώτου Θέματος, κύριο Μπάμπη Κούτρα, σχετικά με ανυπόγραφο σημερινό δημοσίευμα στο newmoney.gr με τίτλο «Το τρολ του ΣΥΡΙΖΑ Πεν Νταλαούρα ή κατά κόσμον Θάνος-PR expert».

Επειδή πολλοί, ανάμεσα τους κι εγώ, θεώρησαν εσφαλμένα ότι «φωτογραφίζει» το πρόσωπο μου ως Πεν Νταλαούρα, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει, ο κύριος Κούτρας, με δήλωσε πως κακώς θεωρήθηκε από μέρος του διαδικτύου ότι το άρθρο στο newmoney παραπέμπει σ’ εμένα, αφού, έχουν αποδείξεις για το ποιος είναι ο πραγματικός χειριστής του λογαριασμού Πεν Νταλαούρα και σε κάθε περίπτωση όχι ο Θάνος Λιόντος.

Η φράση που χρησιμοποίησε ήταν η εξής: «κύριε Λιόντο, σας διαβεβαιώ πως δεν αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο σας οποιαδήποτε σχέση με τον λογαριασμό Πεν Νταλαούρα». Η παρούσα δήλωση, δημοσιοποιείται και είναι σε πλήρη γνώση και με τη σύμφωνη γνώμη του κυρίου Μπάμπη Κούτρα, ως αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου, όπως του αιτήθηκα και αποδέχθηκε.

Ο/η χειριστής του λογαριασμού Πεν Νταλαούρα, προς τιμήν του, ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου, απολογήθηκε γι αυτό που συνέβη και υποσχέθηκε οτι θα αναρτήσει κι από πλευράς του την παρούσα δήλωση αποκατάστασης του ονόματος μου.

Καλώ όλους τους χρήστες του Διαδικτύου, επώνυμους και ανώνυμους, όπως αποσύρουν άμεσα, το δίχως άλλο, φωτογραφίες, συνεντεύξεις, υπαινιγμούς και οποιοδήποτε άλλο υλικό που έχει διακινηθεί χωρίς τη συγκατάθεση μου και με εμπλέκει με τον εν λόγω λογαριασμό, άλλως, δηλώνω πως θα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα που μου παρέχει ο νόμος, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη και θα διεκδικήσω από τον κάθε ένα ξεχωριστά αποζημίωση για την προσβολή της τιμής και της υπόληψης μου, που έχει πληγεί βάναυσα και αναίτια.

Από τούδε και στο εξής, οποιοσδήποτε δεν σεβαστεί τη βούλησή μου, θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου, χωρίς έτερη προειδοποίηση.

@protothema @newmoneygr
ΜΦΧ

Θάνος Λιόντος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ