43χρονη βγήκε να τινάξει το χαλί και έπεσε απο τον τεταρτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαύρη» είναι η μέρα για την οικογένεια της 43χρονης η οποία έπεσε χθες στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από το διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου στο οποίο διέμενε στην Καλαμάτα.

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η κηδεία της άτυχης γυναίκας η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε βγει στο μπαλκόνι να τινάξει ένα χαλί και βρήκε τραγικό θάνατο. Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι θα πουν το «τελευταίο» αντίο στον χωριό Νέο Κρίκελλο στην Φθιώτιδα από την οποία καταγόταν η 43χρονη.

Ο αδερφός της 43χρονης δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό της:

«Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερη αδελφή του κόσμου.

Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορεί να φεύγει τόσο άδικα ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος. Μας είπαν ότι πήγε να τινάξει το χαλί στη βεράντα και βρέθηκε στο κενό.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι…» ανέφερε συντετριμμένος, μιλώντας στο lamiareport.gr

Η άτυχη 43χρονης ζούσε στην Καλαμάτα τα τελευταία 20 χρόνια καθώς εργαζόταν αρχικά βρισκόταν στην πρώην Νομαρχία Μεσσηνίας και στη συνέχεια στον Δήμο Καλαμάτας στο τμήμα Πολεοδρομίας.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για να εξακριβωθούν τα αίτια της πτώσης και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ